Eşti aici

Acţiuni sociale desfăşurate de Liga Femeilor Creştine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

14 Februarie 2019 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul  Râmnicului, joi, 14 februarie, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Băbeni s-a desfăşurat acţiunea „Prietenia, o floare ce înfloreşte la umbra unui suflet bun”, în cadrul proiectului „Iubirea de aproapele meu”.

Membrii delegaţiei formată din preoții Ion Dincă de la Parohia Ostroveni și Constantin Mănescu de la Parohia Urşani, Constanţa şi Constantin Triţă, poeţi, Tatiana Mărcoianu, interpretă de muzică populară, Mihai Ghebrea, director „Casa Pinocchio” Băbeni, alături de Zenovia Zamfir, iniţiatoarea proiectului, au oferit beneficiarilor centrului un spectacol de muzică şi poezie și au dăruit produse alimentare.

Domnul Cristi Dima, directorul Centrului de la Băbeni a mulţumit pentru clipa de bucurie şi darurile primite. Acțiunea a fost organizată de Liga Femeilor Creştin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea și cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea. La final a fost vizitată Mănăstirea Antim din Râmnicu Vâlcea.

Alte articole despre: