Eşti aici

Acțiune socială pentru 40 de familii defavorizate din Parohia Colonie Nuci

15 Ianuarie 2020 / Social

Sectorul social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Râmnicului a organizat miercuri, 15 ianuarie, o acțiune social-filantropică pentru familii de etnie rromă cu posibilități materiale precare.

Arhiepiscopia Râmnicului, prin Sectorul social-filantropic și misionar, a venit întru întâmpinarea nevoilor materiale ale familiilor defavorizate din comunitatea de etnie rromă din cartierul Colonie Nuci, al municipiului Râmnicu-Vâlcea, prin oferirea de articole vestimentare, lenjerii de pat și încălțăminte.

Cele aproape 100 de cutii cu articole au fost distribuite miercuri, 15 ianuarie, către 40 de familii, de Parohia Colonie Nuci, Protoieria Râmnicu-Vâlcea. Acțiunea socială a fost coordonată de doamna Viorica Adriana Iancu, consilier social eparhial, cu ajutorul preotului paroh Gabriel Dragomir.

 „Toate lucrurile pe care aceste familii le-au primit sunt pentru mulți dintre noi bunuri firești, însă pentru mulți semeni de-ai noștri sunt bunuri pe care doresc să le aibă, din cauza lipsei posibilităților financiare. De aceea, această acțiune caritabilă le aduce nu numai bucurie, ci și o șansă pentru incluziunea lor socială, fapt pentru care mulțumim tuturor celor care au contribuit la organizarea acestei fapte bune”, a precizat pr. Gabriel Dragomir.

Alte articole despre: