slujire arhierească

 • Slujire arhierească la Catedrala Arhiepiscopală „Sfântul Ierarh Nicolae”

  La invitația Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în aceste zile, Înaltpreasfințitul Părinte Hrisostom, Mitropolit de Kyrenia și Exarh de Lapithos și Karavas, participă  la manifestările duhovnicești și culturale prilejuite de sărbătorirea Sfântului Cuvios Grigorie Decapolitul.

  18 Noiembrie 2018
 • Chiriarhul Râmnicului: conștiința lui Zaheu s-a schimbat atunci când Mântuitorul Hristos l-a strigat

  Duminică, 22 ianuarie, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârșit Sfânta Liturghie la Biserica „Sfântul Mucenic Pantelimon” din incinta Spitalului Municipal Nr. 2 din municipiul Râmnicu-Vâlcea.

  22 Ianuarie 2017
 • Chiriarhul Râmnicului a săvârșit Sfânta Liturghie la Mănăstirea Mamu

  Duminică, 18 decembrie, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârșit slujba de sfințire a noii capele mortuare construită la Parohia Fumureni și a săvârșit Sfânta Liturghie la Mănăstirea Mamu.

  18 Decembrie 2016
 • Slujire arhierească la Parohia Marcea

  Astăzi, 13 noiembrie, zi în care  Biserica Ortodoxă prăznuiește  duminica  a 25-a după Rusalii în care se vorbește despre samarineanul milostiv și se face pomenirea Sfântului Ioan Gură de Aur, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârșit Sfânta Liturghie la Parohia  Marcea din Protopopiatul Drăgășani, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi. 

  13 Noiembrie 2016
 • Slujire arhierească în Parohia Foleștii de Sus

  Marți, 8 noiembrie, în ziua prăznuirii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica din satul Bălțățeni, filie a Parohiei Foleștii de Sus, Protopopiatul Horezu.

  8 Noiembrie 2016
 • Slujire arhierească în Parohia Băile Olănești

  Duminică, 6 noiembrie 2016, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârșit Sfânta Liturghie la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” a Parohiei Băile Olănești, Protopopiatul Râmnicu-Vâlcea, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

  6 Noiembrie 2016