Pelerinaj de Florii

 • Pelerinaj de Florii în municipiul Drăgășani

  Clerici și credincioși de la parohiile din cuprinsul Protopopiatul Drăgășani au participat sâmbătă, 20 aprilie, la tradiționalul Pelerinaj de Florii. Procesiunea a fost condusă de Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

  20 Aprilie 2019
 • Pelerinajul de Florii în Arhiepiscopia Râmnicului

  Mii de credincioși și  preoți au participat astăzi, 31 martie, la tradiționalul Pelerinaj de Florii care s-a desfășurat în Municipiul Râmnicu-Vâlcea.

  31 Martie 2018
 • Procesiunea de Florii în Protoieria Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie s-a desfășurat și în municipiul Drăgășani tradiționala Procesiune de Florii.

  31 Martie 2018
 • Pelerinajul de Florii în Protopopiatul Horezu

  Sute de credincioși și preoți au participat sâmbătă, 31 martie, la Pelerinajul de Florii care s-a desfășurat în orașul Horezu.

  31 Martie 2018
 • Pelerinajul de Florii în orașul Horezu

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Pelerinajul de Florii s-a desfășurat și în orașul Horezu. 

  8 Aprilie 2017
 • Pelerinajul de Florii în orașul Bălcești

  Sâmbătă, 8 aprilie 2017, Arhiepiscopia Râmnicului a organizat și în Orașul Bălcești  Procesiunea de Florii „Libertate și dăruire în pelerinajul creștin”. Această manifestare religioasă marchează începutul urcuşului  duhovnicesc din Săptămâna Patimilor spre bucuria Praznicului Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

  8 Aprilie 2017
 • Pelerinaj de Florii

  Pelerinaj de Florii

  Sâmbătă, 23 aprilie 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a fost organizat pelerinajul de Florii.

  23 Aprilie 2016