Parohia Valea Bisericii

 • Proiectul catehetic „Și eu vreau să învăț!” în Parohia Valea Bisericii-Orlești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului și sub îndrumarea Sectorului de Învățământ și Activități cu tineretul, Parohia Valea Bisericii-Orlești desfășoară în această perioadă proiectul catehetic „Și eu vreau să învăț!”

  11 Martie 2019
 • Proiectul social-educațional „Și eu vreau să învăț!”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în parohia Valea Bisericii, Orlești, din Protoieria Drăgășani au fost reluate la început de an școlar activitățile și proiectele catehetice cu tinerii.

  25 Septembrie 2018
 • Activități duhovnicești și sociale în Parohia Valea Bisericii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Valea Bisericii-Orlești din Protoieria Drăgășani a desfășurat mai multe activități duhovnicești, catehetice și social-filantropice.

  15 August 2018
 • Activități filantropice la Parohia Valea Bisericii, Orlești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin îndrumarea Sectorului social-filantropic al Arhiepiscopiei, în perioada Postului Adormirii Maicii Domnului, Parohia Valea Bisericii-Orlești din Protopopiatul Drăgășani desfășoară o serie de activități filantropice și duhovnicești.

  7 August 2018
 • Programe duhovnicești și filantropice în Parohia Valea Bisericii, Orlești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub îndrumarea Sectorului social-filantropic al Arhiepiscopiei, mai multe parohii din cuprinsul Protoieriei Drăgășăni derulează proiecte și programe social-filantropice, duhovnicești și cultural-educaționale pe perioada lunilor de vară, adresate tinerilor.

  30 Iunie 2018
 • Program cultural cu tinerii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub îndrumarea Sectorului de Învățământ și Activități cu tinerii din cadrul Arhiepiscopiei, Parohia Valea Bisericii - Orlești din Protopopiatul Drăgășani desfășoară pe perioada vacanței de vară o serie de proiecte și programe liturgice, culturale și recreative pentru copii și tineri.

  26 Iunie 2018
 • Simpozionul parohial Biserica și Școala au înălțat neamul românesc. Neamul românesc a făurit eroi!

  În Parohia Valea Bisericii-Orlești din Protoieria Drăgășani, în perioada 15 mai - 29 iunie, s-au desfășurat mai multe proiecte religioase, culturale și catehetice adresate tinerilor, în contextul Anului Comemorativ al unității de credință și de neam și al făuritorilor Marii Unirii din 1918.

  29 Mai 2018
 • Proiectul filantropic „Să-i îngrijim pe cei bolnavi!” la Parohia Valea Bisericii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, sub îndrumarea Sectorului Social din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, în Parohia Valea Bisericii-Orlești se derulează în această perioadă mai multe proiecte social-pastorale.

  21 Martie 2018
 • Activități educativ-sociale la Parohia Valea Bisericii - Orlești

  La începutul anului calendaristic, Parohia Valea Bisericii din Protopopiatul Drăgășani reia prin implicarea Consiliului și Comitetului Parohial și în colabore cu Grupul de inițiativă în educație și timp liber de calitate seria proiectelor educative-sociale.

  26 Ianuarie 2018
 • „Colinde, colinde...vestiți și dăruiți!” – proiect cultural - filantropic la Parohia Valea Bisericii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub îndrumarea Sectorului de Învățământ și Activități cu tinerii, în Parohia Valea Bisericii - Orlești, din Protoieria Drăgășani se desfășoară programul pastoral-filantropic Colinde, colinde...vestiți și dăruiți!

  12 Decembrie 2017
 • Deschiderea Anului școlar la Orlești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului și sub coordonarea Sectorului de Învățământ și Activități cu tinerii, la început de an școlar s-a săvârșit slujba de Te Deum și binecuvântare a elevilor Școlii Gimnaziale Orlești de către preoții Luca-Georgian Sîia de la Parohia Valea Bisericii și Dragoș Alexandru de la Parohia Orlești, din Protopopiatul Drăgășani.

  12 Septembrie 2017
 • Activități catehetice și filantropice la Parohia Valea Bisericii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub coordonarea Sectorului Învățământ și Activități cu tinerii, în Parohia Valea Bisericii Orlești, din Protopopiatul Drăgășani au avut loc mai multe activități catehetice, pastoral-misionare și filantropice, în perioada 14-16 august 2017.

  21 August 2017

Pagini