Parohia Oteşani

 • Slujire arhierească în Parohia Oteșani

  În Duminica a doua din Postul Sfintelor Paști (a Sfântului Ierarh Grigorie Palama), 24 martie, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârșit Sfânta Liturghie la biserica Buna Vestire a Parohiei Oteșani, Protopopiatul Horezu.

  24 Martie 2019
 • Parohia Greci

  Sfinții Împărați Constantin și Elena, sărbătoriți în Protopopiatul Horezu

  Sfinții Împărați Constantin și Elena, cei Întocmai cu Apostolii, au fost sărbătoriți sâmbătă, 21 mai 2016, în mai multe parohii din Protopopiatul Horezu, printre care: Alunu, filie Ocracu; Bărbătești, biserica parohială; Grădiștea, biserica parohială; Greci, biserica parohială; Gorunești, filie Viorești; Horezu II, filie Tănăsești; Oteșani, filie Chilia; Stoenești, biserica parohială; Mogoșești.

  23 Mai 2016
 • Parohia Pietrari-Schit

  Cateheze în Eparhia Râmnicului, în a doua săptămâna a Postului Mare

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, în a doua Săptămână a Postului Mare au fost susţinute cateheze în Eparhia Râmnicului.

  La Parohia Bărbătești, în parteneriat cu Școala Gimnazială Bărbătești, prin implicarea doamnei profesoare de Religie, Ileana Sima, în ziua marii sărbători a Bunei Vestiri a fost suţinută o cateheză elevilor clasei a VII-a.

  29 Martie 2016
 • Parohia Pietrari - Schit

  Buna Vestire, începutul mântuirii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, marele praznic închinat Maicii Domnului, Buna Vestire, a fost în Protopopiatul Horezu cu adevărat o minunată clipă de bucurie pe care au trăit-o atât copiii cât și enoriașii din parohiile Covreşti, Oteşani, Negruleşti, Urşi, Bărbăteşti, Pietrari-Schit

  26 Martie 2016