Eşti aici

Parohia Pietrari - Schit
Parohia Pietrari - Schit
Parohia Pietrari - Schit
Parohia Pietrari - Schit
Parohia Pietrari - Schit
Parohia Pietrari - Schit
Parohia Oteşani
Parohia Oteşani
Parohia Oteşani
Parohia Oteşani
Parohia Urşi
Parohia Urşi

Buna Vestire, începutul mântuirii

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, marele praznic închinat Maicii Domnului, Buna Vestire, a fost în Protopopiatul Horezu cu adevărat o minunată clipă de bucurie pe care au trăit-o atât copiii cât și enoriașii din parohiile Covreşti, Oteşani, Negruleşti, Urşi, Bărbăteşti, Pietrari-Schit

Joi, 24 martie 2016, părintele Ion Dogaru le-a vorbit elevilor clasei a XI-a, de la Liceul Constantin Brâncoveanu, din orașul Horezu, despre minunata arătare a Sfântului Arhanghel Gavriil, Fecioarei Maria. Activitatea s-a desfăşurat în parteneriat cu Liceul Constantin Bâncoveanu prin domnul profesor de Religie, Emilian-Dumitru Păunescu.

În Parohia Oteșani, părintele Bogdan Stan împreună cu părintele Gheorghe Bădoi, au primit la biserica parohială cu mare bucurie pe viitorii enoriași ai parohiei, coordonați de domnul profesor de Religie Răducu-Constantin Ene. Aceştia le-au vorbit copiilor despre Maica Domnului trezind în inimile lor mare bucurie.

Joi, 24 martie 2016, la Parohia Urși, copiii au venit cu multă bucurie ca să participe la slujba vecerniei, acatistul Bunei Vestiri și la cateheza susţinută de părintele paroh Constantin-Valeriu Șerban.

Elevii clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială Pietrari, îndrumați de doamna profesoară de Religie Ileana Sima, împreună cu părintele Ionel Iorgulescu, au elaborat o cateheză cu titlu Biserica-locaș de închinare. Părintele  a vorbit elevilor și despre sărbătoarea Bunei Vestiri, serbată pe 25 martie, al cărui hram îl poartă Biserica Pietrari-Schit și a înmânat copiilor diplome. 

 

Alte articole despre: