Parohia Mateești II

 • Parohia Foleștii de Sus

  Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor în Protopopiatul Horezu

  Marele praznic al Înălțării Domnului în Biserica Ortodoxă Română este zi de comemorare și pentru eroii neamului românesc care și-au dat viața pentru Țară și Biserică, pentru neam și urmași.

  13 Iunie 2016
 • Parohia Mateești II

  Ziua Copilului la Parohia Mateești II

  Joi, 2 iunie 2016, la Parohia Mateești II, părintele Constantin Șandru a desfășurat activități cu copiii în amintirea Zilei Copilului, la Școala Gimnazială Mateești.

  2 Iunie 2016
 • Parohia Mateeşti II

  Ziua Mondială a Culturii, la Parohia Mateeești II

  Parohia Mateeşti II, a desfăşurat diferite activităţi cu prilejul Zilei Mondiale a Culturii și a Zilei Internaționale a Sportului.

  20 Mai 2016
 • Parohia Mateești II

  Ziua Internațională a familiei, la Parohia Mateești II

  Vineri13 mai 2016, la Parohia Mateești II, după slujba Acatistului Învierii Domnului, părintele Constantin Șandru a explicat rolul şi importanţa familiei creştine potrivit învăţăturii de credinţă ortodoxă.

  18 Mai 2016
 • Parohia Mateești II

  Concurs de sanie

  La începutul lunii februarie, la Parohia Mateești II, au fost organizate activităţi cu copiii, printre care şi concursul Să ne unim la săniuş! Scopul activităţii a fost susținerea copiilor în desfăşurarea activităţilor recreative din timpul liber.

  Această zi de săniuș a fost un prilej foarte bun și pentru adulți să-și reamintească de momentele frumoase ale copilăriei. Câştigătorii competiţiei au fost premiaţi cu icoane și cu o binemeritată agapă.

  19 Februarie 2016