Parohia Jiblea - Veche

 • Tradiții religioase de Crăciun la Parohia Jiblea-Veche

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Jiblea-Veche din Protoieria Călimănești a organizat acțiuni social-filantropice și tradiționalul program de colinde la biserica parohială.

  22 Decembrie 2019
 • Școală de Vară la Parohia Jiblea-Veche

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Parohia Jiblea-Veche din Protopopiatul Călimănești, în perioada 28 iulie - 6 august s-a derulat proiectul educațional caritabil Școala de Vară, ediția a IV-a, sub coordonarea preotului paroh Constantin Negrea.

  9 August 2019
 • Parohia Jiblea-Veche cinstește eroii neamului românesc

  Joi, 25 mai 2017 la Praznicul „Înălţării Domnului”, în  Parohia Jiblea-Veche, a fost organizată o manifestare pentru a comemora Ziua Eroilor.

  31 Mai 2017
 • Tradiții religioase de Crăciun

  „Sâmbătă, 17 decembrie 2017,  în Parohia Jiblea-Veche din Protoieria Călimănești, am organizat acţiunea caritabilă „Tradiţii religioase de Crăciun”.

  23 Decembrie 2016
 • Consultații medicale gratuite în Parohia Jiblea- Veche

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Parohia Jiblea-Veche s-a derulat Programul social-filantropic „Sănătatea aproapelui”.

  11 Octombrie 2016
 • Încheierea Școlii de Vară de la Parohia Jiblea Veche

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie,  Arhiepiscopul Râmnicului, prin Biroul de catehizare și învățământ cu tinerii, reprezentat de Părintele Mitu Vasile Daniel, responsabil cu cateheza din Protoieria Călimănești, a avut loc festivitatea de închidere a proiectului educațional Școala de Vară, în cadrul Parohiei Jiblea-Veche

  17 August 2016
 • Școala de Vară la Parohia Jiblea Veche

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie,  Arhiepiscopul Râmnicului, în contextul proclamării anului 2016 drept Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creștin ortodox, în Parohia Jiblea-Veche se derulează proiectul educațional Școala de Vară  din dorința de a promova și pune în valoare, prin intermediul copiilor, cultura, tradițiile, obiceiurile și valorile religioase.

  29 Iulie 2016
 • Ziua Iei la Parohia Jiblea - Veche

  De sărbătoarea Sânzienelor, enoriașii Parohiei Jiblea-Veche au îmbrăcat ia ca simbol al sufletului românesc tradiţional creştin, care dăinuie din timpuri străvechi. Întrucât, în acest an,  Ziua mondială a iei a coincis cu ultima zi de şcoală, au fost invitați elevii de la Școala Gimnazială „Șerban-Vodă Cantacuzino” Călimănești, structura Jiblea-Veche.

  24 Iunie 2016