Parohia Bodești II

 • Cinstirea eroilor neamului la Parohia Bodești II

  Joi, 13 iunie, la Praznicul Înălţării Domnului, Parohia Bodești II a comemorat eroii neamului care s-au jertfit pentru apărarea patriei și a credinței strămoșești.

  14 Iunie 2024
 • Parohia Budele-Săscioara

  Sărbătoarea Sfintei Treimi în Protopopiatul Horezu

  Praznicul Sfintei Treimi a fost prilej de bucurie în toată Biserica Ortodoxă Română dar mai cu seamă pentru enoriașii parohiilor din Protopopiatul Horezu care și-au serbat hramul: Bodești - Bărbătești, Budele - Săscioara, Pojogi - Stroiești și Slăvești - Berbești. 

  22 Iunie 2016
 • Parohia Pietrari-Schit

  Cateheze în Eparhia Râmnicului, în a doua săptămâna a Postului Mare

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, în a doua Săptămână a Postului Mare au fost susţinute cateheze în Eparhia Râmnicului.

  La Parohia Bărbătești, în parteneriat cu Școala Gimnazială Bărbătești, prin implicarea doamnei profesoare de Religie, Ileana Sima, în ziua marii sărbători a Bunei Vestiri a fost suţinută o cateheză elevilor clasei a VII-a.

  29 Martie 2016
 • Parohia Bodești II

  Ziua Internaţională a Poeziei la Parohia Bodeşti II

  Duminică, 20 martie 2016, copiii Scolii Gimnaziale Bodești au recitat poezii cu specific laic si religios, la Parohia Bodești II, în cinstea Zilei Internaționale a Poeziei, după slujba Sfintei Liturghii, în prezenta părinților și a bunicilor. La final, parintele Vasile-Aurelian Munteanu, în semn de prețuire i-a felicitat pe copii, le-a împărţit daruri și i-a îndemnat să-si păstreze identitatea tradițională românească și credința creștină.

  20 Martie 2016