Eşti aici

Ziua Tineretului Ortodox la Vâlcea Ziua Tineretului Ortodox la Vâlcea
2 februarie

Ziua Tineretului Ortodox, sărbătorită la Râmnic

Duminica aceasta, 31 ianuarie 2016, Ziua Mondială a Tineretului Ortodox (2 februarie), a fost serbată și în mai multe parohii din Sfânta Arhiepiscopie a Râmnicului.

Duminica aceasta, 31 ianuarie 2016, sub coordonarea Sectorului Învățământ și activități cu tineretul al Sfintei Arhiepiscopiei Râmnicului, Ziua Mondială a Tineretului Ortodox (2 februarie), a fost serbată și în mai multe parohii din Sfânta Arhiepiscopie a Râmnicului.

Preoții Dragoș Frunzescu (Parohia Bercioiu), Mihai Cârstea (Parohia Barza), Costinel Enache (Parohia Linia), Silviu Cârstea (Parohia Blidari), Gheorghe Corbeanu (Parohia Prodănești-Vegești), Mihai Corbeanu (Parohia Prodănești-Vegești 1) și Ionuț Stăticescu (Parohia Poienița), împreună cu alți preoți vâlceni, au desfășurat activități cu copiii din comunitățile lor.

Copiii participanți la Proiectul național-bisericesc Biserica și Școala din sufletul meu au primit cu multă bucurie vestea organizării acestui eveniment și au participat cu mare drag la activitățile desfășurate cu această ocazie: desen, șah, pictură etc. Această zi mondială a tineretului ortodox îi unește în activități dedicate lor pe toți tinerii ortodocşi dornici de cunoaștere și trăire creștină.

Alte articole despre: