Eşti aici

A III-a ediție a Festivalului – Concurs județean de colinde și cântece de Crăciun Bucuria Artei

9 Decembrie 2017 / Învățământ

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, și sub coordonarea doamnei Inspector Școlar General Andra Bică, vineri, 8 decembrie, a avut loc la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Râmnicu-Vâlcea a III-a ediție a Festivalului – Concurs județean de colinde și cântece de Crăciun Bucuria Artei

Activitatea a fost organizată de Arhiepiscopia Râmnicului în parteneriat cu ISJ Vâlcea, plin implicarea Sectorului Învățământ și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului și  a departamentului de religie din cadrul ISJ Vâlcea. Au fost prezenți preoți, elevi, părinți, profesori, directori și inspectorii de română, învățământ special și proiecte europene din cadrul ISJ Vâlcea.

Unitățile școlare implicate în desfășurarea concursului au fost: Colegiul Național Mircea cel Bătrân, Colegiul de Silvicultură și Protecția Mediului și Școala Gimnazială Take Ionescu din Râmnicu-Vâlcea.

La Festivalul de colinde și cântece de Crăciun au participat 168  de elevi: 12 grupuri vocale și 16 soliști de la unitățile școlare din județ. Elevii și-au dovedit talentul artistic, vestind Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos. La final, toți au primit daruri și au fost premiați pentru ținuta artistică deosebită și pentru bogăția repertoriului.

Alte articole despre: