Eşti aici

Concursul județean de Religie „Moralitate creștină”

17 Mai / Învățământ

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, marți, 14 mai, s-a desfășurat la Colegiul Economic din Râmnicu-Vâlcea, a VII-a ediție a Concursului județean de Religie intitulat „Moralitate creștină”, unde au participat elevi din cadrul Colegiului Economic din Râmnicu-Vâlcea, Colegiului Național „Mircea cel Bătrăn” din Râmnicu-Vâlcea și Colegiului Național „Gib Mihăescu”, din Drăgășani.

Prin implicarea Pr. Prof. Cătălin-Constantin Părăușeanu, concursul a debutat cu un moment muzical în care, Corala Colegiului Economic a interpretat o serie de cântece religioase și patriotice, după care a urmat susținerea referatelor, având ca temă: „Ziua națională a mărturisitorilor din temnițele comuniste”.
În urma jurizării a fost acordat premiul I, elevilor de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” – coordonator doamna Prof. Daniela Ionescu, premiul al II-lea elevilor de la Colegiul Economic - coordonator Pr. Prof. Cătălin-Constantin Părăușeanu și premiul al III-lea, elevilor de la Colegiul Național „Gib Mihăescu” - coordonator doamna Prof. Cameluța Popescu.
La final toți elevii participanți au primit diplome și daruri din partea organizatorilor.

 

Alte articole despre: