Eşti aici

Liga Femeilor Ortodoxe la 27 ani de activitate

1 Noiembrie 2019 / Social

Cu binecuvântarea Inaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, joi, 31 octombrie 2019, la Biblioteca Județeană Antim Ivireanul, a avut loc Adunarea Generală a Asociației Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului.

 La al 27-lea an de activitate neîntreruptă, Comitetul de conducere din perioada 2017-2019 a prezentat raportul de activitate, într-o atmosferă festivă, avându-l alături pe părintele îndrumător Pr.Victor Barbu. Membrele Ligii au urmărit cu interes prezentarea activităților desfășurate în această perioadă, oferind votul de apreciere pentru realizările întregii echipe. 

Doamna Silvia Barbu, invitata specială la întâlnire, membră a Biroului Executiv la începuturile activității Ligii Femeilor Creștine Ortodoxe, și-a exprimat bucuria de a fi din nou în mijlocul doamnelor,  admirația pentru continuarea activităților și păstrarea luminii candelei faptelor bune împletite cu rugăciunea de către membrele Asociației, în toți acești ani. 

La finalul sedinței, actualul comitet de conducere a primit, în unanimitate, votul de încredere  pentru mandatul următor, perioada 2020-2022.

Alte articole despre: