expoziție de icoane

 • Vernisajul expoziției de icoane „Chipul slavei Tale”

  Iubitorii de artă din municipiul Râmnicu-Vâlcea au participat joi, 5 mai, la vernisajul Expoziției de Icoane „Chipul slavei Tale”, eveniment ce a fost realizat în foaierul Așezământului „Sfântul Ierarh Antim Ivireanul”.

  5 Mai 2022
 • Expoziție de icoane la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea

  Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea a organizat vineri, 19 martie, Expoziția de icoane pe sticlă realizate de elevii Grupului de pictură „Sfântul Luca”, coordonat de domnul prof. Claudiu Schiteanu, în parteneriat cu grupul iconarilor coordonați de doamna Mioara Plop de la Centrul Județean de Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea.

  20 Martie 2021
 • Expoziție de icoane la Muzeul Satului Vâlcean

  Muzeului Satului Vâlcean a găzduit, duminică, 30 august, vernisajul expoziției de icoane realizate de membrii Școlii de la Vlădești.

  30 August 2020
 • Expoziția de icoane tradiţionale „Chipuri ale Sacrului”

  Luni, 21 mai, în curtea interioară a Muzeului de Artă „Casa Simian” din Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat expoziția de icoane tradiţionale „Chipuri ale Sacrului”.

  22 Mai 2018
 • Expoziţia de icoane „Florile Învierii”

  Vineri, 30 martie, Centrul de Informare și Promovare turistică  Călimănești a găzduit Vernisajul Expoziției de icoane pe sticlă și lemn „Florile Învierii”, expoziție realizată de către copiii din Grupul artistic „Flori de cireș”, aflați sub îndrumarea Părintelui Arhid. Cosmin Cristian Pisăru și al doamnei pictor-restaurator Filofteia Pisăru.

  2 Aprilie 2018