Asociaţia Codrii Mamului - Fumureni

 • Activităţi sociale ale Asociaţiei Codrii Mamului Fumureni

  Asociaţia Codrii Mamului-Fumureni, membră a Federaţiei Filantropia a Patriarhiei Române, cu Înalta Binecuvântare a Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Preşedinte de Onoare, a desfăşurat în perioada sărbătorilor Sfintelor Paşti, acţiuni umanitare pentru ajutorarea a 30 de familii şi copiii din mediul rural.

  24 Aprilie 2017
 • Daruri din suflet în Parohia Fumureni

  În cadrul sărbătorilor prilejuite de marele praznic al Nașterii Domnului, Asociaţia Codrii Mamului - Fumureni, membră a Federaţiei Filantropia a Patriarhiei Române, şi Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Grigore Alexandru Ghica din Drăgăşani au oferit daruri copiilor din Parohia Fumureni.

  21 Decembrie 2016
 • Asociaţia Codrii Mamului - Fumureni

  Acțiune socială la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială din Lungești

  În prelungirea bucuriei prilejuite de praznicul Floriilor, marți, 26 aprilie 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Asociaţia Codrii Mamului - Fumureni, membră a Federaţiei Filantropia a Patriarhiei Române, în parteneriat cu Şcoala de Subofiţeri de Jandarmi Grigore Alexandru Ghica din Drăgăşani, reprezentată de col. Dumitru Cîrjan, comandantul şcolii, împreună cu o delegaţie condusă de pr.

  26 Aprilie 2016