Asociaţia Codrii Mamului - Fumureni

 • Acțiune socială la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială din Lungești

  Vineri, 28 decembrie, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, reprezentanții Asociaţiei Codrii Mamului - Fumureni au oferit Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială din comuna Lungeşti, cu sprijinul Scat Sistem Sa, material de curățenie, îmbrăcăminte și dulciuri.

  28 Decembrie 2018
 • Daruri pentru copiii din Fumureni

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Ramnicului, s-a desfășurat miercuri, 19 decembrie, o acțiune de împărtășire a bucuriei Naşterii Mântuitorului Hristos și urări de binecuvântare și belșug, pentru cei 46 de copii ai Grădiniței și ai Școlii Primare Fumureni „Profesor Liviu Ionete” din satul Fumureni, comuna Lungești.

  19 Decembrie 2018
 • Daruri oferite de Asociația Codrii Mamului Fumureni și Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica"

  Marți 5 decembrie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, reprezentanții Asociației Codrii Mamului Fumureni împreună cu Părintele Protoiereu Ion Dumitrașcu și reprezentanții Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica" au vizitat elevii Școlii Gimnaziale „Prof. Liviu Ionete“ din Satul Fumureni, Comuna Lungești, județul Vâlcea.

  5 Decembrie 2017
 • Activităţi sociale ale Asociaţiei Codrii Mamului Fumureni

  Asociaţia Codrii Mamului-Fumureni, membră a Federaţiei Filantropia a Patriarhiei Române, cu Înalta Binecuvântare a Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Preşedinte de Onoare, a desfăşurat în perioada sărbătorilor Sfintelor Paşti, acţiuni umanitare pentru ajutorarea a 30 de familii şi copiii din mediul rural.

  24 Aprilie 2017
 • Daruri din suflet în Parohia Fumureni

  În cadrul sărbătorilor prilejuite de marele praznic al Nașterii Domnului, Asociaţia Codrii Mamului - Fumureni, membră a Federaţiei Filantropia a Patriarhiei Române, şi Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Grigore Alexandru Ghica din Drăgăşani au oferit daruri copiilor din Parohia Fumureni.

  21 Decembrie 2016
 • Asociaţia Codrii Mamului - Fumureni

  Acțiune socială la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială din Lungești

  În prelungirea bucuriei prilejuite de praznicul Floriilor, marți, 26 aprilie 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Asociaţia Codrii Mamului - Fumureni, membră a Federaţiei Filantropia a Patriarhiei Române, în parteneriat cu Şcoala de Subofiţeri de Jandarmi Grigore Alexandru Ghica din Drăgăşani, reprezentată de col. Dumitru Cîrjan, comandantul şcolii, împreună cu o delegaţie condusă de pr.

  26 Aprilie 2016