Eşti aici

Lucrările Cercului Pastoral Măciuca

28 Martie 2018 / Administrativ

Marți, 27 martie, la Parohia Fârtățești II din Protoieria Drăgășani, s-au desfășurat lucrările Cercului Pastoral Măciuca.

Lucrările au debutat cu săvârșirea slujbei de Te Deum și a Tainei Sfântului Maslu la Biserica cu hramul Sf. M. Mc Dimitrie,  la finalul căreia părintele Gârju Ion a susținut lucrarea cu tema ,,Unitatea Bisericii in fața persecuțiilor și a ereziilor, precum și în fața curentelor filosofice și a ideologiilor politice”.

Prezent la întrunirea preoților, părintele Protoiereu Dumitrașcu Ion a vorbit despre comemorarea unirii Basarabiei cu România, sărbătorită în această zi. În partea a doua a întâlnirii au fost puse în discuție o serie de proiecte misionare care vor fi implementate în perioada următoare. Invitat la activitatea administrativ-misionară organizată de către Parohia Fârtățești II, domnul primar al comunei Fârtățești, domnul ing. Voicescu Nicolae, a apreciat activitatea Bisericii în susținerea proiectelor educaționale, culturale și social-filantropice, reamintind de necesitatea într-ajutorării între semeni.

Alte articole despre: