Eşti aici

Sedință de bilanț a Ligii Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

19 Aprilie / Știri

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, membrele Ligii Femeilor Creștin-Ortodoxe din cuprinsul Arhiepiscopiei Râmnicului s-au reunit în ședință de lucru pentru bilanțul finalului de mandat, dar și pentru alegerea noului comitet de conducere al asociației.

Aflat la finalul celor doi ani de mandat, comitetului de conducere al asociației, a prezentat membrelor Ligii, Părintelui Dorin Nifon Iancu, delegatul Arhiepiscopiei Râmnicului, și Părintelui Dumitru Codruț Scurtu, îndrumătorul spiritual al asociației, raportul de activitate pentru perioada 2022-2024, sintetizat într-un colaj de imagini sugestive, cuprinzând principalele proiecte derulate pe parcursul celor doi ani.
Pe ordinea de zi a ședinței s-a aflat și alegerea noului comitet de conducere al asociației, iar prin votul exprimat de majoritatea membrelor prezente, componența acestuia a fost reconfirmată pentru următorii doi ani.
Astfel, cu multă nădejde în ajutorul lui Dumnezeu, cu rugăciunile Maicii Domnului, ocrotitoarea asociației, membrele Ligii, continuă, după puteri, multe acțiuni social-filantropice pe care le desfășoară în Eparhia Râmnicului neîntrupt timp de 32 de ani.

Alte articole despre: