Eşti aici

Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului a oferit sprijin mai multor familii aflate în situație de risc social

30 Aprilie 2021 / Social

Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului, a organizat joi, 29 aprilie, o acțiune de întrajutorare a mai multor familii  aflate în situație de risc social.

Prin acțiunea social-filantropică derulată de către Sectorul Social, beneficiarii au primit din partea Arhiepiscopiei Râmnicului produse cu alimente de bază, dulciuri, jucării și produse vestimentare, precum și ajutoare financiare pentru plata facturilor restante la curent.

Sperăm ca bucuria Sfintelor Sărbători ale Învierii Domnului, să își găsească loc și în sufletul acestor oameni aflați sub povara singurătății, fie din neputința bătrâneții, fie din lipsa celor necesare, pentru un trai decent, dar care au multă nădejde și credință în ajutorul lui Dumnezeu. De reținut pentru noi, a fost emoția și bucuria,  aflate pe chipul acestor oameni frumoși și simpli, pe care i-am vizitat, astfel având și noi o mulțumire că prin implicarea bisericii multe persoane aflate în situații dificile, găsesc  alinare și sprijin”, a precizat Viorica Adriana Iancu, Consilier social.

Alte articole despre: