Eşti aici

Proiectul „Școala din biserică" adresat tinerilor fără posibilități financiare din Parohia Gorunești

4 Decembrie 2021 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Gorunești, la inițiativa părintelui paroh Marian Bădulescu, organizează în fiecare duminică, după Sfânta Liturghie, la Centrul social-Cultural al parohiei, proiectul „Școala din biserică".

În cadrul proiectului, copiii participanți, proveniți din familii defavorizate, sunt organizați pe grupe, și primesc meditații gratuite care sunt oferite de profesori de specialitate, la disciplinele Matematică,  Lb. Română,  Lb. Engleză și Franceză, Religie, Fizică și Chimie.

"Cu Binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, tinerii fără posibilități financiare, din Parohia Gorunești, sunt implicați în diferite activități educativ-recreative, jocuri, concursuri, drumeții, piese de teatru etc.., sub coordonarea actorilor de la Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova, dar aceștia beneficiază și de meditații gratuite la disciplinele: Matematică, Limba Română, Limba Engleză, Limba Franceză, Chimie, Fizică și Religie. La finalul fiecărei activități, servim  împreună o masă caldă, oferită de centrul parohial.. a precizat PC Preot Marian Bădulescu de la Parohia Gorunești, Protoieria Drăgășani.

Alte articole despre: