Eşti aici

Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe
Liga Femeilor Ortodoxe

Picături de iubire în suflet de copil

1 Februarie 2016 / Social / Zenovia Zamfir

La început de an, reprezentantele Ligii Femeilor Creştin-Ortodoxe din Vâlcea, în cadrul proiectului Iubirea de aproapele meu au mers însoţite de părintele Bogdan Brădeanu în vizită la Centrul de socializare din Copăcelu, aflat în grija Fundaţiei Inimă pentru inimă.

Iubirea către aproapele este calea care duce la iubirea către Dumnezeu, căci Hristos a binevoit a se îmbrăca tainic în fiecare aproape al nostru. Adevărata iubire de aproapele se întemeiază pe credinţa în Dumnezeu, Ca toţi să fie una, precum s-a rugat Mântuitorul Iisus Hristos, către Părintele Său, zicând după cum Tu, Parinte, întru Mine şi Eu întru Tine, aşa şi aceştia în Noi să fie una (Ioan 17, 21 ).

La început de an, reprezentantele Ligii Femeilor Creştin-Ortodoxe din Vâlcea, în cadrul proiectului Iubirea de aproapele meu au mers însoţite de părintele Bogdan Brădeanu în vizită la Centrul de socializare din Copăcelu, aflat în grija Fundaţiei Inimă pentru inimă. Cu această ocazie, au dăruit hăinuţe, jucarii şi dulciuri, dar mai ales un strop de dragoste, pe care l-au primi înzecit, pentru că bucuria a fost împărtăşită deopotrivă de copii, dar şi adulţi.

Delegaţia a fost întâmpinată de doamna Lidia Dobre, preşedintele Fundației Inimă pentru Inimă. Manifestarea a fost organizată de Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Vâlcea, în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului - Vâlcea și Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea.

Alte articole despre: