Eşti aici

Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe
Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe
Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe
Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe

Clipe de iubire pentru semenii noştri

7 Iunie 2016 / Social

Marţi, 7 iunie 2016, reprezentanţii proiectului „Iubirea de aproapele meu” s-au deplasat la Centrul de Asistenţă Medico-Socială din Lădeşti pentru a oferi o ''clipă de bucurie'', cărţi , alimente şi o icoană cu Sfântul Ierarh Nicolae. Domnul Sabin Dragnea, directorul Centrului, a mulțumit oaspeţilor pentru vizită şi darurile primite. În continuare membrii delegaţiei au vizitat Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe - Sueşti”, din comuna Stăneşti, județul Vâlcea, pentru a aduce un prinos de recunoştiţă Vrednicului de pomenire Patriarhul Justinian Marina , născut pe meleaguri vâlcene la data de 2 februarie 1901, şi pentru a marca împliniarea celor 7 ani de la organizarea primei manifestări cultural - religioase în memoria Părintelui sufletesc al neamului românesc , la locurile natale, locuri sfinte pentru fiecare. Aici au fost întâmpinaţi de domnul Ionel Michiu, primarul localităţi şi de părintele Siluan, stareţul mănăstirii.

La final, membrii delegaţiei au vizitat Mănăstirea Govora, unde maica stareţă Heruvima a prezentat istoricul aşezământului, şi au participat la o agapă frăţească.

Manifestarea a fost organizată în parteneriat de Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul”, Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe Vâlcea, Societatea Culturală „Anton Pann” - Vâlcea , Asociația Culturală „Rusidava din Drăgășani” şi Asociaţia'' Zâmbete Colorate'' din Râmnicu Vâlcea .

 

Alte articole despre: