Eşti aici

Activități sociale la Parohia Valea Bisericii

10 Decembrie 2016 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub îndrumarea Biroului Social al Arhiepiscopiei, în Parohia Valea Bisericii – Orleşti din Protoieria Drăgășani se desfășoară, pe parcursul lunii decembrie, proiectul filantropic şi social „Colinde, colinde... vestiți şi dăruiți!”, aflat la cea de-a doua ediție.

Prin implicarea enoriașilor, la inițiativa părintelui Sîia Luca-Georgian, în zilele de 6 și 7 decembrie a fost organizată o colectă de haine şi alimente la biserica parohială „Adormirea Maicii Domnului”. În cadrul acțiunii sociale au fost pregătite porții de hrană caldă ce au fost oferite persoanelor vârstnice, singure sau bolnave, aflate în evidențele sociale ale parohiei.

Derularea acestui proiect va continua în parohie printr-o colectă de jucării, rechizite, haine şi alimente, ce vor fi împărțite copiilor din centrele sociale din județul Vâlcea de către tinerii parohiei, participanți la programele catehetice şi culturale. Fiecare acțiune socială este însoțită de un frumos program de colinde, vestind astfel cu bucurie Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.

Alte articole despre: