Eşti aici

Activități duhovnicești și filantropice la Căminul de bătrâni „Sfântul Nicolae” din Ionești

27 Iunie 2018 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în data de 27 iunie au fost desfășurate o serie de activități duhovnicești și filantropice la Căminul de bătrâni ,,Sfântul Nicolae” din Parohia Ionesti II.

Preoții Constantin Diaconu și Mihai  Laurențiu Șerban au început filantropice prin vizitarea  bătrânilor singuri și bolnavii din comunitate, iar în după amiaza aceleeași zile au săvârșit Taina Sfântului Maslu la Căminul de bătrâni „Sfântul Nicolae” din Ionești.

„Sunt foarte mulți bătrâni care au rămas singuri. Încercăm să le oferim spriin dar, în același timp încercăm să-i determinăm pe tineri să-i ajute pe bătrânii noștri, iar  pe lângă o masă caldă sau un medicament, să le ofere companie şi o vorbă bună de care are nevoie orice om pentru a nu se mai simţi singur. Mai mult, cei care şi-au oferit ajutorul îi pot considera pe aceşti vârstnici propriii lor bunici, din experienţa şi înţelepciunea cărora în mod sigur au ce învăţa”, a subliniat părintele Constantin.

Alte articole despre: