Sectorul social

 • Proiectul „Ai grijă de inima ta!”, sprijin pentru cei aflați în suferință

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Centrul de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu” al Arhiepiscopiei Râmnicului a derulat proiectul social-filantropic „Ai grijă de inima ta!”. Activitatea s-a desfășurat la Secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, unde pacienților le-au fost oferite icoane și daruri, precum și cuvânt duhovnicesc. În derularea acțiunii au contribuit și preoții slujitori ai Capelei „Sfânta Muceniță Filofteia”, aflată în incinta spitalului.

  4 Mai 2023
 • Activități sociale în Parohia Ionești II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Ionești II a derulat o activitate social-filantropică în cadrul proiectului „Liturghia faptelor bune”, care vizează sprijinirea a 8 familii și a 21 de copii.

  27 Ianuarie 2022
 • Copilăria, bucuria tuturor

  Arhiepiscopia Râmnicului le-a oferit tinerilor din Centrele de Plasament o frumoasă zi de toamnă

  Sâmbătă, 19 noiembrie, în ajunul sărbătorii Sfântului Cuvios Grigorie Decapolitul de la Mănăstirea Bistrița, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Sectorul Social-filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului a desfășurat o acţiune social-filantropică menită să aducă bucurie în inimile copiilor de la Centrele de Plasament din Râmnicu-Vâlcea.

  19 Noiembrie 2016