Parohia Goruneşti

 • Parohia Gorunești

  Ziua meșteșugurilor la Parohia Gorunești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Biroul de cateheză, prin părintele Marian Bădulescu, inspectorul reprezentant al protoieriei Drăgășani, a organizat la Parohia Gorunesti din orașul Bălcești activități cu tineretul de Ziua Națională a Meșteșugurilor.

  16 Iunie 2016
 • Parohia Gorunesti

  Ziua internațională a copilului

  Cu binecuvântarea Inaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, părintele Marian Bădulescu a organizat la Parohia Gorunesti din orașul Bălcești, activități cu tineretul celebrând ziua internațională a copilului.

  27 Mai 2016
 • Parohia Gorunești

  Activități cu ocazia hramului în Parohia Gorunești

  Joi, 21 aprilie 2016, la Parohia Gorunești din orasul Bălceşti, părintele Marian Bădulescu a organizat mai multe activități cu ocazia hramului bisericii Sfântul Gheorghe, printre care un pelerinaj la mănăstiri în colaborare cu Liceul Petrache Poenaru.

  Vineri, 22 aprilie 2016, în cadrul activităților pentru tineri, părintele Marian Bădulescu a susținut cateheza Sfântul Mucenic Gheorghe - rugător și prieten al lui Hristos la care au participat un număr considerabil de copii și tineri.

  26 Aprilie 2016
 • Parohia Dăești I

  Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, a fost celebrată Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii.

  4 Aprilie 2016
 • Parohia Goruneşti

  Ziua Internaţională a Poeziei la Parohia Goruneşti

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, la Parohia Goruneşti din oraşul Bălceşti, părintele Marian Bădulescu a organizat activități cu tineretul, celebrând Ziua Internaţională a poeziei.

  La aceste activități, împreună cu preotul paroh s-au implicat mai multe cadre didactice de la Liceul Petrache Poienaru din Bălcești.

  Copiii au recitat poezii, multe dintre acestea fiind compuse de ei şi au susţinut o serbare.

  20 Martie 2016
 • Catedrala Patriarhală

  Activități cu tineretul de 1 Martie

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, la Parohia Goruneşti, oraşul Bălceşti, au avut loc diferite activități cu tineretul celebrând începutul primăverii.

  Copiii au învățat poezii, au confecționat mărțișoare și au participat la un pelerinaj la București unde au vizitat și s-au închinat la Catedrala Patriarhală, Biserica Sfânta Ecaterina, Biserica Sfântul Spiridon, Mănăstirea Radu Vodă, Mănăstirea Cernica și Biserica Sfântul Nicolae din Drăgănescu.

  2 Martie 2016