Parohia Băile Olăneşti

 • Ziua Națională sărbătorită la Parohia Băile Olănești

  Cu ocazia zilei nationale a Romaniei, preotii Emilian Groșenoiu, Bâcu Nicolae și Vișan Valentin de la Parohia Băile Olănești  au oficiat slujba de Te Deum la troița din fața Bisericii „Sf. Pantelimon”.

  La slujba de comemorare a eroilor neamului românesc au participat reprezentanți ai Consiliului Local, ai Politiei și ai Liceului Justinian Marina. Dupa oficierea slujbei, preotii Bâcu Nicolae și Vișan Valentin au sustinut o activitate catehetică la care au participat elevi ai Liceului Justinian Marina.

  4 Decembrie 2017
 • Înaltpreasfințitul Varsanufie: Sărbătoarea Izvorul Tămăduirii aduce aminte de minunile săvârșite prin mijlocirea Maicii Domnului în cetatea Constantinopolului

  La Praznicul Izvorul Tămăduirii, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârșit Sfânta Liturghie și Slujba Aghiasmei mici la Parohia Băile Olănești din Protopopiatul Râmnicu-Vâlcea, înconjurat de către un ales sobor de preoți și diaconi.

  21 Aprilie 2017
 • Cateheză în Parohia Băile Olăneşti cu ocazia sărbătoririi „Sfântului Mare Mucenic Pantelimon”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, Părintele Bâcu Nicolae Mircea de la Parohia Băile Olăneşti a susţinut marţi, 26 iulie 2016, după slujba Vecerniei, cateheza cu tema „Sfântul Mare Mucenic Pantelimon – ocrotitor şi tămăduitor”.

  După susținerea acesteia, parohia a desfășurat și o serie de activități sociale, fiind oferite ajutoare materiale și daruri.

  28 Iulie 2016
 • Cerc pastoral la Parohia Băile Olănești

  Cerc pastoral la Parohia Băile Olănești

  În ziua de 10 mai 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Parohia Băile Olănești din Protopopiatul Râmnicu-Vâlcea a avut loc întrunirea preoților de pe valea Olănestiului.

  11 Mai 2016
 • Parohia Băile Olăneşti

  Cateheză în Parohia Băile Olăneşti

  În ziua de 5 mai 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, părintele Vişan Nicolae Valentin, de la Parohia Băile Olăneşti, a susţinut cu prilejul hramului cateheza Izvorul Tămăduirii, o sursă de tămăduire sufletească şi trupească. Elevii din clasa a X-a de la la Liceul Tehnologic Justinian Marina din Băile Olăneşti, au participat la cateheza, după care au primit daruri din partea parohiei.

  5 Mai 2016
 • Parohia Băile Olăneşti

  Şcoala altfel la Parohia Băile Olăneşti

  Parohia Băile Olăneşti a desfăşurat activităţi cu tinerii pe tot parcursul săptămânii Şcoala Altfel.

  23 Aprilie 2016
 • Parohia Pietrari-Schit

  Cateheze în Eparhia Râmnicului, în a doua săptămâna a Postului Mare

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, în a doua Săptămână a Postului Mare au fost susţinute cateheze în Eparhia Râmnicului.

  La Parohia Bărbătești, în parteneriat cu Școala Gimnazială Bărbătești, prin implicarea doamnei profesoare de Religie, Ileana Sima, în ziua marii sărbători a Bunei Vestiri a fost suţinută o cateheză elevilor clasei a VII-a.

  29 Martie 2016