Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe

 • Bucuria de a dărui şi puterea de a iubi

  Marți, 5 iulie 2016, reprezentanţii proiectului “Iubirea de aproapele meu” s-au deplasat la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială Lungeşti din județul Vâlcea. Pe lângă darurile oferite din suflet, membrii delegaţiei au organizat şi un mic spectacol de muzică şi poezie care a smuls ropote de aplauze şi lacrimi de bucurie.

  7 Iulie 2016
 • Întâlnirea lunara a Ligii Femeilor Crestin-Ortodoxe din Vâlcea

  Marti, 29 iunie 2016, membrele Ligii Femeilor Crestin-Ortodoxe, s-au întâlnit la Biblioteca Județeană Antim Ivireanul din Râmnicu-Vâlcea.

  1 Iulie 2016
 • Un dar, o rază de speranţă

  Spectacol de muzică şi teatru în scop caritabil

  Miercuri, 20 aprilie 2016, la Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul Vâlcea, în sala multimedia Teodor Brucăr s-a desfăşurat manifestarea Un dar, o rază de speranţă, spectacol de muzică şi teatru.

  20 Aprilie 2016
 • Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe

  Un dar, o rază de speranţă

  Ca în fiecare an, în perioada premergătoare Sărbătorii Învierii Domnului, membrele Ligii Femeilor Creştin-Ortodoxe Vâlcea au fost alături de semenii încercaţi de soartă aflaţi în evidenţa Asociaţiei, prin dăruirea de alimente, haine şi încălţăminte. Cu ajutorul sponsorilor BOROMIR IND, Primăria Râmnicului, Scavil, Colegiul Național de Informatică ''Matei Basarab'' Vâlcea, Fundaţia AKTA şi doamna profesoară Cristiana Rădoi, au fost pregătite 200 de pachete care au fost distribuite marţi, 19 aprilie 2016, la sediul Ligii din strada General Magheru nr. 21. 

  19 Aprilie 2016
 • Liga Femeilor Creştin Ortodoxe

  Cinstirea Mamelor

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vineri 25 martie 2016, asistaţii social de la Centrul pentru Persoane Vârstnice Bistriţa şi Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Bistriţa din comuna Costeşti, judeţul Vâlcea, au primit vizita unei delegaţii a Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea. Cu acest prilej au fost donate alimente de post, necesare asigurării mesei de prânz pentru cei 104 beneficiari ai celor două centre.

  26 Martie 2016
 • Liga Femeilor Creştin Ortodoxe

  Post, rugăciune și fapte bune

  Joi, 24 martie 2016, reprezentantele Ligii Femeilor Creștin-Ortodoxe Vâlcea, au inițiat acțiunea Post, rugăciune și fapte bune.

  Împreună cu preotul Dumitru Piloiu au vizitat Centrele de Plasament din Nord şi Ostroveni oferind tinerilor cărți și obiecte de îmbrăcăminte primite în dar de la comunitatea românilor From Bristol with love din Bristol, cu contribuţia Redland Green School, coordonaţi de domnul Răzvan Constantinescu, Consulul României la Bristol.

  24 Martie 2016
 • Evocări-Mitropolitul Bartolomeu Anania

  Mitropolitul Bartolomeu Anania evocat la Glăvile

  Vineri, 18 martie 2016, în localitatea Glăvile s-a desfăşurat manifestarea Evocări-Mitropolitul Bartolomeu Anania, la 95 de ani de la naștere.

  La Biserica Sfinţii Arhangheli Mihail și Gavril, preoţii Popa Romeo Giorgian, Popa Dumitru, Popa Ilie, Marica Gheorghe şi părintele Silviu, au oficiat o slujbă de pomenire la mormântul parinţilor Vasile și Ana.

  23 Martie 2016
 • Primăvară, zâmbete şi mărţişoare

  Primăvară, zâmbete şi mărţişoare

  Luni, 14 martie 2016, beneficiarii Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrică Măciuca, au avut sufletele încălzite atât de razele soarelui blând de primăvară, cât și de reprezentanţii proiectului Iubirea de aproapele meu care le-au oferit un spectacol intitulat Primăvară, zâmbete şi mărţişoare, dar și multe cuvinte de prețuire.

  17 Martie 2016
 • Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe

  Expoziţie cu scop caritativ

  Vineri, 4 martie 2016, la Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat o expoziţie cu scop caritativ. 

  7 Martie 2016
 • Mănăstirea Troianu

  Clipe de iubire pentru cei uitați

  La Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Zătreni s-a desfăşurat manifestarea Clipe de iubire pentru cei uitaţi

  18 Februarie 2016
 • Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe

  Picături de iubire în suflet de copil

  La început de an, reprezentantele Ligii Femeilor Creştin-Ortodoxe din Vâlcea, în cadrul proiectului Iubirea de aproapele meu au mers însoţite de părintele Bogdan Brădeanu în vizită la Centrul de socializare din Copăcelu, aflat în grija Fundaţiei Inimă pentru inimă.

  1 Februarie 2016
 • Spectacol de colinde pentru copiii şi tinerii din centrele de plasament la Consiliul Judeţean Vâlcea

  Asociaţia Orfanilor din Casele de Copii, în parteneriat cu Asociaţia More Than a S.M.I.L.E., a organizat spectacolul SEARĂ DE COLINDE duminică, 20 decembrie, în sala mare a Consiliului Judeţean Vâlcea.

  22 Decembrie 2015

Pagini