Eşti aici

Parohia Vlădeşti
Parohia Vlădeşti
Parohia Vlădeşti
Parohia Vlădeşti

Ziua Copilului la Parohia Vlădeşti

7 Iunie 2016 / Învățământ

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, biserica cu hramul Naşterea Maicii Domnului din Parohia Vlădeşti a primit cu bucurie vizita copiilor din clasa a IV-a şi a V-a de la Şcoala Gimnazială „Grigore Mihăescu”.

De Ziua Internaţională a Copilului, părintele Constantin Stănescu împreună cu părintele Marius Colia Moscalu au îmbrăţişat cu dragoste iniţiativa de a fi împreună cu cei mici a doamnei profesoare de Limba şi Literatura Română Cârstea Mioara şi a domnului profesor de Matematică Popescu Ion.

Cu acest prilej au fost cântate versuri ale copilăriei ce amintesc de farmecul şi puritatea acestei vârste și au fost intonate cântece religioase.

Din candela curată a sufletelor lor, copiii au aprins lumină pentru cei trecuţi în veşnicie, pentru moşii şi strămoşii lor! A fost impresionantă dorinţa lor de a vizita Cimitirul în amintirea celor adormiţi, ce a reconfirmat astfel adevărul biblic al revelării Domnului întru cele ascunse şi mărunte ale firii!

 

Alte articole despre: