Eşti aici

Școală de Vară la Parohia Malaia

13 August 2017 / Învățământ

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, prin Sectorul Învățământ și Activități cu tineretul, pe perioada vacanței, Părintele Marius-Vasile Rogoz de la Parohia Malaia a organizat cea de-a doua ediție a Școlii de Vară, proiect realizat cu sprijinul Primăriei Malaia.

Activitățile catehetice și educative s-au desfășurat la biserica parohială și la Căminul Cultural din localitatea Malaia, participanți fiind 50 de tineri cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani.

În cadrul Școlii de Vară au fost desfășurate ateliere de sculptură și icoană pe sticlă, coordonatori fiind Arhid. Cosmin Pisăru și doamna prof. Filofteia Pisăru, origami,  dezbateri pe teme de igienă și educație rutieră. Participanților le-au fost propuse spre vizionare filme cu tematică morală, dar și activități care s-au desfășurat în natură.

Lucrările copiilor au fost vernisate în cadrul unei expoziții organizate la Căminul Cultural, expoziție la care, alături de tineri și organizatori, s-au aflat reprezentanți ai autorităților locale, părinți, cadre didactice și locuitori din comunitate.

Alte articole despre: