Eşti aici

Noi activități filantropice organizate de elevii Seminarului „Sfântul Nicolae” și membrii Asociației Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin”

8 Octombrie 2020 / Învățământ

Consiliul Elevilor Seminarului Teologic Sfântul Nicolae din municipiul Râmnicu-Vâlcea și membrii Asociației Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin a Arhiepiscopiei Râmnicului au organizat o nouă acțiune social-filantropică pentru copiii de la casele de tip familial ale Fundației „Inimă pentru inimă” de la Ocnele Mari.

Precum obișnuiește în fiecare săptămână, părintele Nicolae Proteasa, directorul Seminarului Teologic ,,Sfântul Nicolae" din Rm. Vâlcea, însoțit de părintele Siluan-Dumitru Scurtu de la Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin, și de tineri inimoși, au vizitat copiii de la „Căsuța cu pitici" a Fundației „Inimă pentru inimă” de la Ocnele Mari. Cei mici au primit pachete cu alimente, dulciuri, legume pentru conservele de iarnă,  haine, încălțăminte, cărți, dar mai ales zâmbete și speranță pentru ziua de mâine. Acțiunea caritabilă vine să aducă puțină alinare vremurilor extrem de dificile generate de Pandemia Covid.
Prin această faptă de ajutorare a semenilor aflați în diferite nevoi, acești binefăcători s-au străduit, după măsura fiecăruia, de a lucra virtutea milosteniei și de a fi următori în fapte Sfinților lui Dumnezeu.

Alte articole despre: