Eşti aici

Activități spirituale în campul cercetașilor vâlceni

4 Iulie 2016 / Învățământ

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, Părintele Mihai Cristian Mitu, de la Parohia Boișoara, a participat la campul Trofeul Haiducilor, 30 iunie - 3 iulie 2016.

Întrucât cercetășia oferă tinerilor șansa de a se angaja în activități diverse și creează noi oportunități pentru aceștia în vederea dezvoltării spirituale, sociale și personale, în campul de la Boișoara, Părintele Mihai-Cristian le-a vorbit tinerilor despre importanța cultivării darurilor cu care am fost înzestrați de către Preamilostivul Dumnezeu, dar și despre respectul față de semeni și familie, precum și despre cultivarea recunoștinței față de părinți, dascăli și binefăcători.

„Cercetășia contribuie la construirea încrederii și a stimei de sine, la dezvoltarea abilităților de învațare, leadership, team building, aventură în aer liber și de distracție. Cercetașii învață cum să facă alegerea potrivită și să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor, astfel încât aceștia să fie pregătiți pentru o viață independentă” a subliniat Prof. Ovidiu Popa, unul dintre liderii adulți ai campului.

Alte articole despre: