Eşti aici

Activități catehetice și daruri pentru copiii din Parohia Zăvoieni

8 Decembrie 2016 / Învățământ

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul în cadrul Parteneriatului Parohiei Zăvoieni, Protoieria Drăgășani, cu Liceul Teoretic Măciuca au fost desfășurate o serie de activități cu ocazia sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae.

Părintele Istratie Vasile Narcis le-a vorbit elevilor despre faptele milostive ale Sfântului Ierarh Nicolae, care a rămas în conștiința Bisericii drept un chip al bunătății și ocrotitor al copiilor, dându-le exemple de bunătate din timpul vieții Sfântului Nicolae. În continuare, elevii au împodobit bradul de Crăciun, au cântat colinde și au recitat poezii închinate Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos și Sfântului Nicolae, iar la sfârșit au fost recompensați cu dulciuri și alte daruri.

„Elevii Liceului Teoretic Măciuca care locuiesc pe raza Parohiei Zăvoieni au arătat o apropiere față de biserică, dar ne-au și demonstrat în acest timp acest lucru prin participarea la sfintele slujbe dar și prin faptul că vin să se spovedească și să se împărtășească regulat” a precizat părintele.

Alte articole despre: