Eşti aici

Seminarul Teologic Sfântul Nicolae
Seminarul Teologic Sfântul Nicolae
Seminarul Teologic Sfântul Nicolae
Seminarul Teologic Sfântul Nicolae

Elevii Seminarului Teologic au prezentat oferta educațională la Liceul Forestier

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Ramnicului, elevii Seminarului Teologic Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea au prezentat la Liceul Forestier din Râmnicu-Vâlcea oferta educațională a anului școlar 2016-2017.

Corul Seminarului, condus de Arhid. Prof. Dr. Codrut-Dumitru Scurtu a deschis activitatea de prezentare prin intonarea imnului de stat al României. În bucuria de sunet și binecuvântare elevii seminaristi au socializat cu alți elevi din cadrul liceelor municipiului și au prezentat elevilor de clasa a VIII-a prin pliante și expuneri video PowerPoint, împlinirea și frumusețea vieții de seminarist.

Corul Seminarului a primit aprecieri din partea organizatorilor evenimentului și totodată prin acțiunea lor de prezentare elevii seminaristi au dovedit încă odată înalta ținută și formare de care se bucură tinerii de astăzi în cadrul Seminarului Teologic Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea instituție de învățământ care în anul 2017 împlineşte venerabila vârstă de 180 de ani.

 

Alte articole despre: