Eşti aici

Lucrarea duhovnicească şi culturală a Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, Episcopul Râmnicului

Volumul Lucrarea duhovnicească şi culturală a Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, Episcopul Râmnicului a apărut la Editura Praxis  în anul 2015.

Data publicației: 
Decembrie 2015

Volumul cuprinde o serie de studii științifice prezentate la Simpozionul național Lucrarea duhovnicească şi culturală a Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, Episcopul Râmnicului, organizat la inițiativa și sub îndrumarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.  Lucrarea administrativă, pastoral-misionară și culturală a Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica în eparhia istorică a Râmnicului s-a desfășurat pe multiple planuri, având ca și coordonată fundamentală continuarea spiritualității paisiene. Toată activitatea Sfântului Ierarh de la Râmnic se constituie într-un program bine alcătuit și împlinit cu multă acrivie spre atingerea scopului său sfânt: reînnoirea duhovnicească și reînvierea culturală a eparhiei, așa cum subliniază Părintele Arhiepiscop Varsanufie, în cuvântul-înainte al volumului.
Printre semnatarii acestui volum se numără diferite personalități ale lumii culturale și bisericești din țara noastră, precum Acad. Prof. Univ. Dr. Emilian Popescu, Pr. Dr. Florin Șerbănescu, Arhim. Dr. Policarp Chițulescu, Prof. Univ. Dr. Mihaela Palade și Lector Univ. Dr. Marian Croitoru.

Pentru cumpărarea volumului puteți accesa și http://www.librariasophia.ro/carti-Lucrarea-duhovniceas%C4%83-%C5%9Fi-cu...