Eşti aici

Spectacol de colinde pentru copiii şi tinerii din centrele de plasament la Consiliul Judeţean Vâlcea

Asociaţia Orfanilor din Casele de Copii, în parteneriat cu Asociaţia More Than a S.M.I.L.E., a organizat spectacolul SEARĂ DE COLINDE duminică, 20 decembrie, în sala mare a Consiliului Judeţean Vâlcea.

Pe  scena de spectacol au evoluat grupuri vocale formate din copii şi tineri din centrele de plasament dar şi foşti tineri ai acestor centre, alte grupuri şi solişti vocali din Râmnicu Vâlcea. Asociaţia Orfanilor a fost reprezentată de cunoscutul grup THE ANGEL'S ARMONY.

Moş Crăciun a venit cu daruri! În timpul spectacolului s-au acordat premii speciale în cadrul unei tombole, fiecare spectator primind la intrarea în sala de spectacol un bilet de tombolă gratuit.

Asociaţia More Than a S.M.I.L.E. a asigurat buna organizare a evenimentului prin cei 60 de voluntari, un candy bar cu produse de patiserie realizate de părinţii acestor voluntari, care sunt elevi ai şcolilor şi liceelor din Râmnicu Vâlcea.

Printre partenerii evenimentului s-a aflat şi Liga Femeilor Creştin Ortodoxe 

Vâlcea care pe tot parcursul anului 2015 a fot alături de tinerii din centrele de plasament prin proiectul Iubirea de aproapele meu. Pe lângă sprijin material, reprezentantele Ligii au oferit în dar un minirecital de colinde interpretat de Ilorian Păunoiu, Gabriela Catrinoiu împreună cu formaţia Altamira.

Alte articole despre: