Concursul Național Interdisciplinar de Religie și Limba și Literatura Română „Cultură și spiritualitate românească”

 • Etapa județeană a Olimpiadei Naționale interdisciplinare de Religie și Limba și literatura română „Cultură și spiritualitate românească”

  Sâmbătă, 11 martie, Școala Gimnazială „Take Ionescu” din Râmnicu-Vâlcea a fost gazda etapei județene a Olimpiadei Naționale interdisciplinare de Religie și Limba și literatura română „Cultură și spiritualitate românească”.

  11 Martie 2023
 • Concursul școlar județean „Ortodoxie și sfințenie"

           Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, și cu aprobarea doamnei Andra Bică, Inspector Școlar General, în data de 12 iunie 2019, la Liceul Tehnologic Forestier din Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat a XIII-a ediție a concursului școlar județean „Ortodoxie și sfințenie".

  12 Iunie 2019
 • Festivitatea de premiere a Concursului interdisciplinar „Cultură şi spiritualitate românească”

  În prezența Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Irineu, Arhiepiscop al Craiovei și Mitropolitul Olteniei, Înalpreasfințitului Părinte Dr. Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului,   reprezentanților Ministerului Educației Naționale, Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, membrii Comisiei Centrale, în Sala Lahovari din Râmnicu-Vâlcea, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor paricipanți la etapa națională a Concursului interdisciplinar „Cultură şi spiritualitate românească”, desfășurat în perioada 22-26 mai.

  25 Mai 2019
 • Te Deum la debutul Concursului naţional interdisciplinar „Cultură şi spiritualitate românească”

  La Râmnicu-Vâlcea se desfășoară, în perioada 22-25 mai 2019, etapa națională a Concursului interdisciplinar „Cultură şi spiritualitate românească”.

  22 Mai 2019
 • Etapa județeană a Concursului național interdisciplinar de Limbă şi literatura română şi Religie CULTURĂ ŞI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, și cu sprijinul doamnei Prof. Andra Bică, Inspector General al Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, astăzi, 30 martie 2019, Seminarul Teologic  Ortodox „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea a fost gazda etapei județene a Concursului Național Interdisciplinar de Religie și Limba și Literatura Română „Cultură și spiritualitate românească”, pentru elevii claselor V-XII.

  30 Martie 2019