Eşti aici

Etapa județeană a Olimpiadei Naționale interdisciplinare de Religie și Limba și literatura română „Cultură și spiritualitate românească”

11 Martie / Învățământ

Sâmbătă, 11 martie, Școala Gimnazială „Take Ionescu” din Râmnicu-Vâlcea a fost gazda etapei județene a Olimpiadei Naționale interdisciplinare de Religie și Limba și literatura română „Cultură și spiritualitate românească”.

La nivelul judeţului Vâlcea au participat în cadrul acestui concurs aproximativ 216 elevi din clasele V-XII dornici să expună în lucrările lor, cu talent şi dăruire, cunoştinţele dobândite în cadrul orelor de Limba și literatura română și Religie.

Din partea Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea au participat doamna prof. Ana Maria Udrescu - Inspector la disciplina Limba și literatura română, și doamna prof. Laura Lăcraru - Inspector la disciplina Religie, cărora s-au alăturat doamna prof. Florina Soare, Director al Școlii Gimnaziale „Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea și părintele consilier Vasile Marian Chima, din cadrul Sectorului Învățământ și activități cu tinerii al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Etapa națională a Olimpiadei interdisciplinare de Religie și Limba și Literatura Română „Cultură și spiritualitate românească” pentru gimnaziu va avea loc în perioada 26- 30 aprilie 2023 la Alba Iulia, iar pentru licee se va desfășura în perioada 4-8 mai 2023 la Oradea, județul Bihor.

Alte articole despre: