Concert de colinde

 • Concert de colinde la Parohia Ștefănești I

  Parohia Ștefănești I din Protoieria Drăgășani a organizat joi, 19 decembrie, un concert de colinde la biserica parohială.

  21 Decembrie 2019
 • Concertul extraordinar de colinde „Colindăm, Doamne, Colind”

  Numeroși vâlceni au participat duminică, 15 decembrie, la concertul extraordinar de colinde „Colindăm, Doamne, Colind”, ediția a V-a, organizat de Arhiepiscopia Râmnicului. Evenimentul a avut loc la Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu-Vâlcea. La concert a fost prezent și Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

  16 Decembrie 2019
 • Concert caritabil de colinde la parohia Brezoi I

  Parohia Brezoi I din Protoieria Călimănești a organizat luni, 9 decembrie, la biserica parohială, un concert caritabil de colinde. Beneficiar al donațiilor a fost un tânăr de 20 de ani, diagnosticat cu o tumoare agresivă la nivelul călcâiului drept.

  12 Decembrie 2019
 • Concertul extraordinar de Colinde „Colindăm, Doamne, Colind”

  Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sâmbătă,15 decembrie, la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu-Vâlcea a avut loc  Concertul extraordinar de Colinde „Colindăm, Doamne, Colind ”, ediția a IV-a.

   

  17 Decembrie 2018
 • Concertul de Colinde „Colindăm Doamne Colind ...” la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu-Vâlcea

  Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vineri, 22 decembrie,  la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu-Vâlcea a avut loc  Concertul de Colinde „Colindăm Doamne Colind ...”.

  22 Decembrie 2017