Eşti aici

Liga Femeilor, solidară cu persoanele vulnerabile, izolate și singure

16 Aprilie 2020 / Social

„Iubirea nu intră în carantină” a fost unul dintre motivele sufletești care au stat la baza acțiunilor sociale pe care Liga Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului le-a organizat în zilele premergătoare Sărbătorii Învierii Domnului. 

Familiarizate cu fapta cea bună de ajutorare a semenilor lipsiți de posibilități materiale, membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului au organizat și în această perioadă mai multe acțiuni social-filantropice.

„Aceste zile sunt mai dificile pentru fiecare dintre noi, însă cu atât mai mult pentru cei care se află în situații de risc social, ori sunt izolați la domiciliu și fără vreun ajutor. De aceea, am reușit să ne mobilizăm și să pregătim 100 de pachete cu alimente de bază pentru familiile aflate în evidența Ligii și am acordat în același timp separat alimente, medicamente și ajutoare financiare punctual, pentru cazurile mai delicate, în valoare totală de 5.051 lei, alăturându-ne astfel acțiunilor sociale din Arhiepiscopia Râmnicului. Totodată, membrele Ligii își înțeleg misiunea și fiecare ajută persoanele singure, izolate, aflate în proximitatea locuințelor lor, astfel încât acțiunile să nu contravină regulilor de carantină stabilite la nivel de stat.

Rugăm pe Maica Domnului, ocrotitoarea noastră, a tuturor, dar și a Asociației să ne păzească sub sfântul ei acoperământ ca să trecem cu bine această perioadă foarte grea și să primim Sfânta Lumina a Învierii Domnului cu credința neclintită ca nu suntem niciodată singuri”, a precizat doamna Delia Zamfirescu, președinta Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului.

Alte articole despre: