Eşti aici

Atelier de creație mărțișoare în cadrul campaniei sociale Victor Dinescu la Parohia Sfântul Ioan Botezătorul din Râmnicu-Vâlcea

28 Februarie / Social

Atelierul de creație mărțișoare în cadrul campaniei sociale Victor Dinescu se desfășoară la Parohia Sfântul Ioan Botezatorul, prin participarea doamnele din Șezătoarea organizată în cadrul centrului parohial, a membrelor Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, cărora s-au alăturat copilași, părinți și mai mulți enoriași.

Mărțișoarele au fost realizate din flori uscate, cartonașe personalizate, hârtie creponată, carton colorat, acrilice, mici elemente de decor și șnur mărțișor.

Obiectele realizate sunt expuse spre a fi achiziționate la Târgul caritabil de mărțișoare, organizat în incinta Centrului Parohial, iar bănuții strânși vor intra direct în urna specială Victor Dinescu.
Victor este un băiețel de 1 an și 9 luni, ce suferă de o tulburare neuromusculară spinală de tip 1 sau pe scurt SMA 1. Singurul tratament ce este extrem de eficient, costa 2,1 milioane euro și trebuie administrat până la vârsta de 2 ani. Lupta părinților este crâncenă și pusă mereu sub presiunea timpului.

Alte articole despre: