Eşti aici

Activități pline de bucurie derulate la Centrul social-pastoral „Despina Doamna”

10 Aprilie 2023 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Centrul social-pastoral „Despina Doamna” de la Parohia Jiblea Nouă, Protoieria Călimănești, în colaborare cu elevi ai Școlii Gimnaziale  din Jiblea Nouă – Călimănești, au organizat un  frumos moment artistic-muzical, cu ocazia sărbătorii „Intrarea Domnului în Ierusalim". Cu acest prilej, fiecare dintre participanți au primit daruri alese din partea parohiei.

 

În cadrul întâlnirii, părintele Manu Dumitru Cristian, a vorbit celor prezenți despre Mântuitorul Hristos care a intrat în Ierusalim mergând spre patima Sa, spre a fi răstignit pe Cruce, pentru noi oamenii și a noastră mântuire, îndeamnând pe micii participanți la eveniment, să nu uite că drumul spre mântuire trece pe la casa celor în nevoie, pentru a primi în inimi bucurii duhovnicești. 

 Centrul social-pastoral „Despina Doamna” al Parohiei Jiblea Nouă, răspunde nevoilor sociale, precum și celor speciale, individuale, familiale sau de grup, în vederea depășirii situațiilor de dificultate, prevenirii și combaterii riscului de excluziune socială, promovării incluziunii sociale și creșterii calității vieții.

Alte articole despre: