Eşti aici

Acţiuni sociale desfăşurate de Liga Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea

30 Martie 2018 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, joi, 29 martie, la Centru Plasament Copii Băbeni „Casa Pinochio” s-a desfăşurat acţiunea socială „Iubire, credinţă,lumină în suflet de copil”.

Liga Femeilor Creştine Ortodoxe Vâlcea, reprezentată de doamnele Mariana Păun, Zenovia Zamfir şi Monica Brodeală împreună cu un grup de cadre didactice de la Şcoala Gimnazială din Berislăveşti: prof. religie Ciutescu Florin, prof. Deaconu Elena, prof. Pătraşcu Delia, prof. Mateescu Carmen cu sprijinul elevilor din localitate coordonaţi de doamna directoare prof. Drăguşin Delia, care au confecţionat felicitări, au adus daruri pentru copii de la „Casa Pinochio” din Băbeni. Învierea Domnului este credinţa, speranţa şi bucuria tuturor oamenilor. „Noi, cei ce ne bucurăm în fiecare an, de Praznicul Învierii Domnului, avem datoria să ne pregătim cu post, rugăciune şi fapte bune”, i-a îndemnat pe copii domnul Florin Ciutescu, profesor de religie.

La final domnul director Mihai Ghebrea a mulţumit pentru darurile primite: fructe,dulciuri,cărţi dar mai ales pentru felicitările desenate de copii de la Şcoala Gimnazială din Berislăveşti.

Alte articole despre: