Eşti aici

Acțiuni social-filantropice la Parohia Călimănești II

5 Decembrie 2019 / Social

Parohia Călimănești II, Protopopiatul Călimănești, în parteneriat cu Grădinița cu program prelungit din Călimănești, au organizat în preajma ajunului sărbătoririi Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 4 decembrie, o activitate social-filantropică pentru copiii instituționalizați.

Ca urmare a parteneriatului încheiat cu Grădinița cu program prelungit din Călimănești, Parohia Călimănești II a organizat la biserica parohială cu hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil o acțiune de colectare de bunuri pentru copiii instituționalizați din centrele de îngrijire din Băbeni. Astfel, alături de preoții slujitori au fost cadrele didactice și părinții copiilor, care au adus diferite bunuri pentru copii. Toate cele strânse vor fi donate copiilor instituționalizați din centrele amintite de către reprezentanți ai parohiei, grădiniței și părinților.

În semn de recunoștință, miercuri, 4 decembrie, preoții Petre Iulian Lixandra, paroh, și Efrem Ovidiu Stanciu, co-slujitor, au binecuvântat pe copii, dimpreună cu cadrele didactice și unii părinți, iar cei mici, după ce au interpretat câteva colinde, au primit din partea preoților daruri care să le amintească de dragostea Sfântului Ierarh Nicolae.

Alte articole despre: