Parohia Călimănești II

 • Activități catehetice la Parohia Călimănești II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, părintele Iulian Petre Lixandra de la Parohia Călimănești II a organizat mai multe întâlniri cu copiii care au participat la atelierele de creație organizate în centrul social-cultural al parohiei.

  12 Octombrie 2022
 • Activități catehetice la Parohia Călimănești II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în perioada premergătoare Sărbătorii Învierii Domnului, părintele Iulian Petre Lixandra de la Parohia Călimănești II a organizat mai multe întâlniri cu copiii care au participat la atelierele de creație organizate în centrul social-cultural al parohiei.

  18 Aprilie 2022
 • Activități catehetice organizate la Parohia Călimănești II

  Copiii din cadrul Cercului de creație al Parohiei Călimănești II au participat duminică, 8 martie, la activitățile catehetice desfășurate în Prima Săptămână a Postului Mare. 

  8 Martie 2020
 • Activitate educațională, cu participare internațională, la Parohia Călimănești II

  Parohia Călimănești II a fost vineri, 14 februarie, gazda unei activități educaționale la care au participat 65 de cadre didactice și elevi din 4 țări europene. Manifestarea face parte dintr-un proiect coordonat de Școala Gimnazială Șerban Vodă Cantacuzino din orașul Călimănești.

  14 Februarie 2020
 • Daruri oferite de Parohia Călimănești II pentru copiii și adulții din două centre sociale

              Parohia Călimănești II a organizat miercuri, 18 decembrie, o acțiune social-filantropică pentru copiii și adulții instituționalizați în centre sociale din Băbeni.

  19 Decembrie 2019
 • Acțiuni social-filantropice la Parohia Călimănești II

  Parohia Călimănești II, Protopopiatul Călimănești, în parteneriat cu Grădinița cu program prelungit din Călimănești, au organizat în preajma ajunului sărbătoririi Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 4 decembrie, o activitate social-filantropică pentru copiii instituționalizați.

  5 Decembrie 2019
 • Slujire arhierească în Parohia Călimănești II

  În Duminica a XX-a după Rusalii, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a slujit în biserica Parohiei Călimănești II, Protoieria Călimănești, cu hramul Sfinții Voievozi Mihail și Gavriil.

  6 Octombrie 2019