Parohia Călimănești II

 • Membrii Centrului catehetic de la Parohia Călimănești II au sărbătorit Înălțarea Domnului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrii Centrului de creație Maria-Alina Preoteasa, din cadrul Parohiei Călimănești II, au participat la o serie de activități catehetice și de creație.

  14 Iunie 2024
 • Atelier de creație dedicat copiilor de la Centrul catehetic al Parohiei Călimănești II

  Membrii Centrului catehetic „Maria-Alina Preoteasa” al Parohiei Călimănești II, au participat în Duminica a IV-a după Paști, la Sfânta Liturghie și la un atelier de creație.

  28 Mai 2024
 • Activitate cultural-educativă la Parohia Călimănești II

  În Duminica Intrării Domnului în Ierusalim, membrii Centrului de creație „Maria-Alina Preoteasa”, al Parohiei Călimănești II, au participat la diferite ateliere de creație dedicate Săptâmânii Pătimirilor și Învierii Domnului.

  30 Aprilie 2024
 • Atelier de creație pentru tinerii Parohiei Călimănești II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, tinerii din cadrul Centrului de creație „Maria-Alina Preoteasa”, al Parohiei Călimănești II, s-au reunit în tinda bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, unde au desfășurat deferite activități de creație.

  18 Aprilie 2024
 • Atelier de pictură la Parohia Călimănești II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Parohia Călimănești II, înaintea praznicului Bunei Vestiri, a avut loc un atelier de pictură intitulat Primăvara în culori”.

  26 Martie 2024
 • Catehizare și recunoștință la Parohia Călimănești II

  Jertfa celor 40 de mucenici din Sevastia a fost explicată pe înțelesul copiilor, la Centrul de creație „Maria-Alina Preoteasa”, al Parohiei Călimănești II.

  12 Martie 2024
 • Ziua Internațională a Mamei la Parohia Călimănești II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Parohia Călimănești II, s-au desfășurat activități de creație pentru a marca Ziua Internațională a Mamei și a aduce un prinos de recunoștință femeii creștine.

  8 Martie 2024
 • Atelier de confecționat mărțișoare la Parohia Călimănești II

  Membrii Centrului de creație „Maria-Alina Preoteasa” al Parohiei Călimănești II, au participat la un atelier de confecționat mărțișoare, ce au fost dăruite ulterior mamelor și bunicilor.

  1 Martie 2024
 • Activități catehetice la Parohia Călimănești II

  În Duminica a XVII-a după Rusalii, numită și Duminica Femeii Cananeence, membrii Centrului de creație „Maria-Alina Preoteasa” al Parohiei Călimănești II, au desfășurat o serie de activități catehetice, având ca temă principală: simbolismul salutului creștin „Doamne ajută!”.

  19 Februarie 2024
 • Întâmpinarea Domnului în viziunea copiilor din cadrul Centrului de creație al Parohiei Călimănești II

  Sărbătoarea Întâmpinării Domnului a fost prilej de întâlnire și mare bucurie pentru tinerii Centrului de creație al Parohiei Călimănești II.

  2 Februarie 2024
 • Sfinții Trei Ierarhi au fost cinstiți la Centrul de creație al Parohia Călimănești II

  Cei Trei mari Ierarhi ai Bisericii Ortodoxe au fost cinstiţi şi la Centrul de creație „Maria-Alina Preoteasa” din cadrul Parohiei Călimănești II.

  30 Ianuarie 2024
 • Proiectul „Contribuția Bisericii Ortodoxe Române în Unirea de la 1 Decembrie 1918”, la Parohia Călimănești II

  Duminică, 3 decembrie 2023, după săvărșirea Sfintei Liturghii, membrii Centrului de Creație „Maria-Alina Preoteasa” din cadrul Parohiei Călimănești II, au participat la un atelier de creativitate dededicat Zilei Naționale a României.

  4 Decembrie 2023

Pagini