social

 • Daruri pentru copiii și mamele de la Centrul Maternal Troianu din Râmnicu-Vâlcea

  Din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ajunul sărbătorii Nașterii Domnului, părintele consilier Alexandru-Cristian Bănuță și domnul consilier Silviu-Marian Dumitrașcu au împărțit daruri copiilor și mamelor de la Centrul Maternal Troianu din Râmnicu-Vâlcea.

  24 Decembrie 2018
 • Arhiepiscopia Râmnicului a oferit daruri copiilor din centrele de plasament

  Vineri, 21 decembrie, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, domnul consilier Silviu Marian Dumitrașcu împreună cu câțiva părinți de la Centrul Eparhial au oferit daruri copiilor din centrele de plasament.

  21 Decembrie 2018
 • Parohia Călimănești II a oferit daruri bolnavilor de la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Băbeni

  În apropierea Sărbătorii Nașterii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, în Arhiepiscopia Râmnicului s-au desfășurat mai multe activități social-filantropice prin care au fost oferite ajutoare materiale familiilor care se confruntă cu sărăcia, bolnavilor și persoanelor aflate în centrele de îngrijire.

  20 Decembrie 2018
 • Daruri pentru copiii din centrele sociale

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, părintele protoiereu Nicolae Proteasa împreună elevi ai Seminarului Teologic Sfântul Nicolae, preoți din Protoieria Râmnicu-Vâlcea și credincioși ai Parohiei Sfântul Ioan Botzătorul, au oferit daruri copiilor din casele de tip familial aflate sub îngrijirea Fundației Inimă pentru inimă de la Parohia Trăistari.

  7 Decembrie 2018
 • Alimente și masă caldă pentru bătrâni la Parohia Dianu

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, sub coordonarea Sectorului Social - Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului, la Parohia Dianu din Protoieria Horezu, comuna Stroesti, se desfășoară proiectul social „Mânca-vor săracii”.

  2 Noiembrie 2018
 • Activități duhovnicești și filantropice la Căminul de bătrâni „Sfântul Nicolae” din Ionești

  Cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în data de 27 iunie au fost desfășurate o serie de activități duhovnicești și filantropice la Căminul de bătrâni ,,Sfântul Nicolae” din Parohia Ionesti II.

  27 Iunie 2018
 • Parohia Ostroveni alături de copiii din centrele de plasament

  Luni, 23 aprilie, Parohia Ostroveni din Râmnicu-Vâlcea a organizat noi activități social-filantropice la Centrul de copii Nr. 4 din cartierul Ostroveni.

  25 Aprilie 2018
 • Activități filantropice și duhovnicești la ,,Casa Materna" și ,,Centrul pentru Victimele Violenței în Familie"

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie sub îndrumarea Sectorului Social - Filantropic, Protoieria Râmnicu-Vâlcea împreună cu reprezentanții Consiliului elevilor de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” și ai Centrului Catehetic al Parohiei Sfântul Ioan Botezătorul, au organizat în data de 13 martie o nouă activitate social-filantropică.

  14 Martie 2018
 • Parohia Vlădești a sprijinit familiile aflate în situații de risc

  În apropierea Praznicului Nașterii Domnului, Parohia Vlădești din Protoieria Râmnicu-Vâlcea a oferit ajutoare materiale unor familii de bătrâni, bolnavi și copii cu posibilități materiale reduse, fiind alcătuite 115 pachete cuprinzând alimente de bază, fructe și dulciuri,  în valoare totală de 4000 lei.Activitatea a fost desfășurată prin implicarea preoților parohiei și susținerea autorităților locale și a unor binefăcători din comunitate.

  24 Decembrie 2017
 • Alimente și haine pentru mai multe familii aflate în situații de risc

  Vineri, 14 aprilie, a avut loc o acțiune social-filantropică, organizată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, prin care mai multe persoane provenite din familii aflate în situații de risc social, care se află în evidența Sectorului Social, au primit daruri constând în obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, pachete cu alimente și produse tradiționale de Paști, din partea Arhiepiscopiei Râmnicului. 

  14 Aprilie 2017
 • Lemne de foc pentru familii sărace

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în cadrul Protoieriei Drăgășani se desfășoară în perioada de iarnă o serie de activități cu caracter social pentru sprijinirea persoanelor aflate în situații de risc.

  17 Ianuarie 2017
 • Crâmpeie de iubire pentru semenii noştri

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni, 19 septembrie 2016, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Milcoiu, s-a desfăşurat manifestarea social-culturală „Crâmpeie de iubire pentru semenii noştri” în cadrul proiectului „Iubirea de aproapele meu”.

  21 Septembrie 2016

Pagini