social

 • Protoieria Drăgășani s-a alăturat campaniei „DONEAZĂ SÂNGE, ȘI BUCURĂ O VIAȚĂ!”

  Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului, a organizat joi, 25 noiembrie, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Vâlcea, campania de donare de sânge „DONEAZĂ SÂNGE, ȘI BUCURĂ O VIAȚĂ!”, prin implicarea Protoieriei Drăgășani, în orașul Drăgășani, județul Vâlcea, la Centrul de Recuperare Neuromotorie din  strada Parcului, nr. 2.

  25 Noiembrie 2021
 • Alimente, legume și fructe pentru copiii din casele de tip familial de la Ocnele Mari

  Joi, 28 octombrie, preoți și reprezentanți ai Consiliului elevilor Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea, însoțiți de membri ai Asociației Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin” și de voluntari, i-au vizitat pe copiii care se bucură de îngrijire în casele de tip familial de la Ocnele Mari.

  29 Octombrie 2021
 • 20 de beneficiari ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Persoane Dizabilități – AEDOPS în vizită la Râmnicu-Vâlcea

  Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului, a organizat joi, 28 octombrie, în colaborare cu Mănăstirea Cozia, o acțiune de socializare și recreere pentru 20 de beneficiari ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Persoane Dizabilități – AEDOPS din București, în cadrul Campaniei Umanitare “Iubești și dăruiești credință”.

  28 Octombrie 2021
 • „DONEAZĂ SÂNGE ȘI BUCURĂ O VIAȚĂ!”

  Preoți și credincioși din Arhiepiscopia Râmnicului s-au implicat, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, în campania „DONEAZĂ SÂNGE ȘI BUCURĂ O VIAȚĂ!”, organizată de Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului în colaborare cu Centrul de Transfuzii Vâlcea 

  25 Octombrie 2021
 • ”Un dar, o bucurie!”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Parohia Trăistari, Protoieria Râmnicu-Vâlcea a finalizat construirea unei băi pentru o familie aflată în dificultate.

  23 Septembrie 2021
 • 2.223 de elevi au primit rechizite la început de an din partea Arhiepiscopiei Râmnicului

  La începutul noului an școlar, 2.223 de elevi din familii cu posibilități financiare reduse, au primit ghiozdane complet echipate, din partea celor patru protoierii ale Arhiepiscopiei Râmnicului.

  20 Septembrie 2021
 • Sprijin de 11. 942 lei pentru o tânără diagnosticată cu Lupus Eritematos Sistemic

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Sectorul social al Arhiepiscopiei Râmnicului a acordat în ziua de 15 septembrie 2021 un sprijin financiar în cuantum de 11. 942 lei, necesar pentru tratamentul unei tinere mămici, diagnosticată cu Lupus Eritematos Sistemic.

  17 Septembrie 2021
 • Acțiune de întrajutorare a mai multor familii aflate în dificultate

  Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului a organizat o acțiune de întrajutorare a mai multor familii aflate în dificultate din județul Vâlcea. Astfel, au fost distribuite ghiozdane complet echipate, spre a fi de ajutor copiilor din familii defavorizate, pachete cu alimente neperisabile, precum și obiecte de îmbrăcăminte și. încălțăminte.

  13 Septembrie 2021
 • Implicare socială de „Ziua Internațională a Tineretului"

  Joi, 12 august, cu prilejul „Zilei  Internaționale a Tineretului",  Sectorul social al Arhiepiscopiei Râmnicului în colaborare cu Paraclisul Arhiepiscopal Buna-Vestire din Municipiul Râmnicu-Vâlcea și Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin, a continuat traseul faptelor bune, prin vizitarea mai multor familii aflate în dificultate, din județul Vâlcea.

  13 August 2021
 • Activități sociale ale Protoieriei Râmnicu Vâlcea și ale Parohiei Mihăești I

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Protoieria Râmnicu Vâlcea și Parohia Mihăești I au oferit la Sărbătoarea Învierii Domnului  sprijin mai multor persoane rămase singure datorită fenomenului migrației.

  4 Mai 2021
 • Mănăstirea Suiești a oferit la Sărbătoarea Învierii Domnului 150 de pachete cu alimente

  La Sărbătoarea Învierii Domnului, Mănăstirea Suiești a oferit 150 de pachete cu alimente de bază și dulciuri pentru persoanele dezavantajate social, din dorința de a-i sprijini pe cei neajutorați. Darurile au fost oferite prin Asociația Liga Femeilor Creștin Ortodoxe, dar și elevilor Școlii generale Stănești ai căror părinți lucrează în afara granițelor țării.

  3 Mai 2021
 • Acțiune de întrajutorare a unui număr de 35 de familii din Municipiul Râmnicu-Vâlcea

  Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului, a organizat miercuri, 28 aprilie, în colaborare cu Parohia Toți Sfinții și Parohia Goranu, Protoieria Râmnicu-Vâlcea, o acțiune de întrajutorare a unui număr de 35 de familii  defavorizate din Municipiul Râmnicu-Vâlcea.

  29 Aprilie 2021

Pagini