Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica

 • Prăznuirea Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica la Catedrala Arhiepiscopală din Râmnicu-Vâlcea

  Credincioși râmniceni au participat joi, 11 aprilie, la sărbătorirea ocrotitorului Eparhiei și al Catedralei Arhiepiscopale din municipiul Râmnicu-Vâlcea, Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica, episcopul Râmnicului. Sfânta Liturghie a Darurilor înainte sfințite a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

  11 Aprilie 2019
 • Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica a fost prăznuit în ctitoria sa, Mănăstirea Frăsinei, de către Chiriarhul Râmnicului

  Miercuri, 11 aprilie, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârșit Sfânta Liturghie la Mănăstirea Frăsinei, care și-a sărbătorit ctitorul și ocrotitorul, Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica, Episcopul Râmnicului. Alături de Înaltpreasfinția Sa au fost prezenți părintele stareț și părinții viețuitori ai mănăstirii.

  11 Aprilie 2018
 • Acatistul Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica

  Acatistul Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica 

  17 Ianuarie 2017
 • Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica, Episcopul Râmnicului

  Troparul Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica - Grupul „Ioan Zmeu Protopsaltul”

  Troparul Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, interpretat de către Grupul „Ioan Zmeul Protopsaltul” al Arhiepiscopiei Râmnicului. 
  Dirijor: Arhid. Prof. Codruț-Dumitru Scurtu.

  21 Iunie 2016
 • (Audio) Călugărul fără de arginți - Sfântul Calinic de la Cernica

  CD-ul audio "Călugărul fără de arginți" cuprinde o piesă de teatru radiofonic închinată Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, realizată pe un scenariu al doamnei Ina Sterescu.

  1 Iunie 2016
 • Sfânta Mănăstire Frăsinei

  Sfânta Mănăstire Frăsinei și-a prăznuit ctitorul și ocrotitorul

  Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica, ocrotitorul Sfintei Arhiepiscopii a Râmnicului, a fost prăznuit în mod deosebit la Sfânta Mănăstire Frăsinei din județul Vâlcea.

  11 Aprilie 2016