general Paul Teodorescu

 • Simpozionul Naţional „Biserica şi Armata României – Tradiţiile conlucrării”

  Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopia Râmnicului în parteneriat cu Academia Oamenilor de Ştiinţă din România şi Centrul de cercetare al conlucrării Bisericii Ortodoxe cu Armata României General Paul Teodorescu cu sediul la Mănăstirea Dintr-un Lemn, a organizat în data de 28 iunie, Simpozionul Naţional „Biserica şi Armata României – Tradiţiile conlucrării” în cadrul căruia a avut loc lansarea numărului 5 al revistei Misiunea.

  25 Iunie 2018
 • Simpozionul Național Biserica și Armata României – Tradițiile conlucrării

  Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopia Râmnicului în parteneriat cu Academia Oamenilor de Știință din România și Centrul de cercetare al conlucrării Bisericii Ortodoxe cu Armata României General Paul Teodorescu cu sediul la Mănăstirea Dintr-un Lemn, a organizat vineri, 23 iunie 2017, Simpozionul Național Biserica și Armata României – Tradițiile conlucrării în cadrul căruia a avut și loc lansarea revistei Misiunea. 

  23 Iunie 2017
 • Revista Misiunea, Nr.3, 2016

  Revista Centrului de Cercetare a Conlucrării Bisericii Ortodoxe cu Armata României „General Paul Teodorescu” Anul III, nr. 1 (3) / 2016

  1 Mai 2016