concert

 • Concert pascal la Ateneul Român

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Corul Preoților Râmniceni, condus de Pr. Prof. Dr. Siluan Dumitru Scurtu, a susținut la Ateneul Român din București împreună cu Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale, un concert pascal, eveniment aflat sub conducerea muzicală a Colonelului Aurel Gheorghiță, inspectorul general al muzicilor militare.

  24 Aprilie 2023
 • Cântările Sfintelor Pătimiri ale Domnului vor fi interpretate de Corul „Euphonia” în Catedrala Arhiepiscopală din Râmnicu-Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Corul Euphonia al Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu-Vâlcea va susține un concert de muzică religioasă la Catedrala Arhiepiscopală „Sfântul Ierarh Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea,  miercuri, 12 aprilie 2023, începând cu ora 18.00.

  5 Aprilie 2023
 • Când colindele-auziți

  Fragment din Concertul de Colinde al Arhiepiscopiei Râmnicului susținut de Formația „Arheon”, Corul Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae”, Corul Preoților Râmniceni și elevele clasei de canto prof. Monica Valentina Scurtu de la Liceul de Arte „Victor Giuleanu” din Râmnicu-Vâlcea, dirijor - pr. prof. dr. Siluan Dumitru Scurtu.

  24 Decembrie 2022
 • Corul de copii „IRMISA” din Ude, Georgia, localitatea natală a Sfântului Ierarh Antim Ivireanul, în concert la Râmnicu-Vâlcea

  La sărbătoarea Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul, Ocrotitorul Spiritual al Municipiului Râmnicu-Vâlcea, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin bunăvoința Înaltpreasfințitului Părinte Theodor, Mitropolit de Akhaltsikhe și Tao Klarjeti, Patriarhia Georgiei, Corul de copii „IRMISA” din Ude, Georgia, localitatea natală a Sfântului Ierarh Antim Ivireanul, a susținut un concert la Râmnicu-Vâlcea.

  27 Septembrie 2022
 • Concert Extraordinar de muzică bizantină susținut de Protopsaltul Theodoros Vassilikos

  Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vineri, 6 mai, protopsaltul Theodoros Vassilikos a susținut la Râmnicu-Vâlcea un Concert Extraordinar de muzică bizantină, împreună cu protopsalții Pr. Siluan Dumitru Scurtu și Dimitrie Hristodulos Voicescu.

  6 Mai 2022
 • Concertul „Miluiește-mă, Dumnezeule” la Catedrala Arhiepiscopală „Sfântul Ierarh Nicolae”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, joi, 14 aprilie, Corul „Eufonia” al Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din municipiul Râmnicu-Vâlcea a susținut în Catedrala Arhiepiscopală „Sfântul Ierarh Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea concertul „Miluiește-mă, Dumnezeule!”. 

  14 Aprilie 2022
 • Concert omagial, conferințe și expoziție de carte dedicate Sfântului Antim Ivireanul la Biblioteca Județeană Vâlcea

  La Biblioteca „Antim Ivireanul”  s-a desfășurat marți, 28 septembrie, Concertul omagial  închinat Ocrotitorului Spiritual al Municipiului Râmnicu-Vâlcea, eveniment susținut de Corul Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae”, în parteneriat cu Liceul de Arte „Victor Giuleanu” și Formația de Muzică veche Arheon a Arhiepiscopiei Râmnicului.

  29 Septembrie 2021
 • Concertul Omagial „Ofrandă Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica” în debutul manifestărilor duhovnicești închinate Ocrotitorului Arhiepiscopiei Râmnicului

  În prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, în Scuarul Mihai Eminescu din incinta Centrului Eparhial a avut loc un eveniment cultural de înaltă ținută, ce a fost susținut de către Grupul Psaltic Martyria al Arhiepiscopiei Râmnicului, cu participarea extraordinară a artiștilor Daniela Nane, Ozana Barabancea și Silviu Biriș.

  14 Mai 2021
 • Concert închinat Sfântului Ierarh Antim Ivireanul pe scena Filarmonicii Ion Dumitrescu

  În contextul prăznuirii Sfântului Ierarh Antim Ivireanul, ocrotitorul spiritual al municipiului Râmnicu-Vâlcea, Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu-Vâlcea a organizat în seara zilei de luni, 28 septembrie, un concert coral dedicat zilei Sfântului Antim Ivireanul.

  28 Septembrie 2020
 • „Toamna în sunet și culoare” – concert al Corului de copii „Brevis” al Arhiepiscopiei Râmnicului și expoziție de pictură a elevilor seminariști

  Corul de copii „Brevis” al Arhiepiscopiei Râmnicului a oferit râmnicenilor iubitori de cultură prilejul de a se întoarce, preț de aproape o oră, în vremea frumoasă a copilăriei. Tot în această seară au fost expuse lucrări de pictură pe sticlă și grafică, realizate de elevi de la Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea. Manifestarea cultural-religioasă a avut loc marți, 22 octombrie, în sala Iosif Episcopul a Casei Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica.

  22 Octombrie 2019
 • „Toamna în sunet și culoare” – concert al Corului de copii „Brevis” al Arhiepiscopiei Râmnicului

  Râmnicenii sunt invitați să participe marți, 22 octombrie, ora 19:00, la concertul Corului de copii „Brevis” al Arhiepiscopiei Râmnicului, intitulat „Toamna în sunet și culoare”, eveniment sprijinit de Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin.

  13 Octombrie 2019
 • Buchet de cântări întru cinstea Sfântului Ierarh Antim Ivireanul

  În contextul prăznuirii Sfântului Ierarh Antim Ivireanul, ocrotitorul spiritual al municipiului Râmnicu-Vâlcea, Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu-Vâlcea a organizat în seara zilei de vineri, 27 septembrie, un concert coral dedicat zilei Sfântului Antim Ivireanul.

  27 Septembrie 2019

Pagini