concert

 • Concert omagial, conferințe și expoziție de carte dedicate Sfântului Antim Ivireanul la Biblioteca Județeană Vâlcea

  La Biblioteca „Antim Ivireanul”  s-a desfășurat marți, 28 septembrie, Concertul omagial  închinat Ocrotitorului Spiritual al Municipiului Râmnicu-Vâlcea, eveniment susținut de Corul Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae”, în parteneriat cu Liceul de Arte „Victor Giuleanu” și Formația de Muzică veche Arheon a Arhiepiscopiei Râmnicului.

  29 Septembrie 2021
 • Concertul Omagial „Ofrandă Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica” în debutul manifestărilor duhovnicești închinate Ocrotitorului Arhiepiscopiei Râmnicului

  În prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, în Scuarul Mihai Eminescu din incinta Centrului Eparhial a avut loc un eveniment cultural de înaltă ținută, ce a fost susținut de către Grupul Psaltic Martyria al Arhiepiscopiei Râmnicului, cu participarea extraordinară a artiștilor Daniela Nane, Ozana Barabancea și Silviu Biriș.

  14 Mai 2021
 • Concert închinat Sfântului Ierarh Antim Ivireanul pe scena Filarmonicii Ion Dumitrescu

  În contextul prăznuirii Sfântului Ierarh Antim Ivireanul, ocrotitorul spiritual al municipiului Râmnicu-Vâlcea, Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu-Vâlcea a organizat în seara zilei de luni, 28 septembrie, un concert coral dedicat zilei Sfântului Antim Ivireanul.

  28 Septembrie 2020
 • „Toamna în sunet și culoare” – concert al Corului de copii „Brevis” al Arhiepiscopiei Râmnicului și expoziție de pictură a elevilor seminariști

  Corul de copii „Brevis” al Arhiepiscopiei Râmnicului a oferit râmnicenilor iubitori de cultură prilejul de a se întoarce, preț de aproape o oră, în vremea frumoasă a copilăriei. Tot în această seară au fost expuse lucrări de pictură pe sticlă și grafică, realizate de elevi de la Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea. Manifestarea cultural-religioasă a avut loc marți, 22 octombrie, în sala Iosif Episcopul a Casei Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica.

  22 Octombrie 2019
 • „Toamna în sunet și culoare” – concert al Corului de copii „Brevis” al Arhiepiscopiei Râmnicului

  Râmnicenii sunt invitați să participe marți, 22 octombrie, ora 19:00, la concertul Corului de copii „Brevis” al Arhiepiscopiei Râmnicului, intitulat „Toamna în sunet și culoare”, eveniment sprijinit de Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin.

  13 Octombrie 2019
 • Buchet de cântări întru cinstea Sfântului Ierarh Antim Ivireanul

  În contextul prăznuirii Sfântului Ierarh Antim Ivireanul, ocrotitorul spiritual al municipiului Râmnicu-Vâlcea, Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu-Vâlcea a organizat în seara zilei de vineri, 27 septembrie, un concert coral dedicat zilei Sfântului Antim Ivireanul.

  27 Septembrie 2019
 • Concertul pascal al Coralei Preoților din Arhiepiscopia Râmnicului

  Iubitorii cântării bisericești și religioase au participat vineri, 10 mai, la concertul pascal, susținut, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, de Corala Preoților din Arhiepiscopia Râmnicului la Teatrul Anton Pann din municipiul Râmnicu-Vâlcea. Corala a fost dirijată de pr. prof. dr. Siluan-Dumitru Scurtu.

  10 Mai 2019
 • Concertul Pascal al Coralei Preoților din Arhiepiscopia Râmnicului

  Vineri, 10 mai, începând cu orele 18.00, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Corala Preoților din Arhiepiscopia Râmnicului va susține Concertul Pascal la Teatrul Anton Pann din Râmnicu-Vâlcea.

  25 Aprilie 2019
 • Concert caritabil al preoților vâlceni și al elevilor Seminarului Teologic

  Vineri, 12 octombrie, formaţia vocal-instrumentală a Arhiepis­copiei Râmnicului, corul preoţilor râmniceni şi corul Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea au concertat pe scena Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din municipiul Râmnicu-Vâlcea.

  12 Octombrie 2018
 • Unitatea de credință și de neam a românilor reafirmată la Filarmonica Ion Dumitrescu în cadrul prăznuirii Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul

  Sărbătorirea Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul a prilejuit organizarea unor manifestări duhovnicești, culturale și artistice, încheiate în seara zilei de 27 septembrie la  Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu-Vâlcea.

  27 Septembrie 2018
 • Formația Vocal Instrumentală de Muzică Veche a Arhiepiscopiei Râmnicului a concertat la inaugurarea Centrului Cultural „Sfântul Antim Ivireanul”, din Parla, Madrid

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie și prin implicarea Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul”  din  Râmnicu-Vâlcea, în prezența a numeroși demnitari ai diplomației românești din diaspora, Formația Vocal Instrumentală de Muzică Veche a Arhiepiscopiei Râmnicului, condusă de părintele Dumitru Siluan Scurtu, a concertat în data de 22 și 23 septembrie, în orașul Parla din Madrid - Spania cu ocazia inaugurării Centrului Cultural ,,Sfântul Antim Ivireanul".

   

  26 Septembrie 2018
 • Corul Symbol a concertat la Filarmonica „Ion Dumitrescu”

  Corul Symbol al Patriarhiei Române, dirijat de diacon-profesor Jean Lupu și conf. univ. dr. Luminița Guțanu Stoian (de la Universitatea Spiru Haret din București), a susținut sâmbătă, 5 mai, la Filarmonica Ion Dumitrescu  din Râmnicu-Vâlcea, Concertul  „Cântând Centenarul Marii Uniri”.

  6 Mai 2018

Pagini