Eşti aici

Ziua Poliţiei Române
Ziua Poliţiei Române
Ziua Poliţiei Române
Ziua Poliţiei Române
Ziua Poliţiei Române
Ziua Poliţiei Române
Ziua Poliţiei Române
Ziua Poliţiei Române
Ziua Poliţiei Române
Ziua Poliţiei Române

Ziua Poliţiei Române, la Râmnicu Vâlcea

Poliţiştii vâlceni au sărbătorit astăzi, 25 martie 2016, Ziua Poliţiei Române. Cu această ocazie, la Râmnicu Vâlcea au fost organizate mai multe manifestări menite să marcheze importanţa acestei zile.

Ziua de 25 martie este un bun prilej de a ne reafirma recunoştinţa faţă de oamenii legii şi de misiunea acestora, care implică riscuri majore, nu de puţine ori ei punându-şi chiar viaţa în pericol pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor noastre.

În sala de festivităţi a Consiliului Judeţean din Râmnicu Vâlcea, cu prilejul acestei zile, părintele consilier Nicolae Moga a rostit un mesaj de binecuvântare din partea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

A fost evidenţiată buna colaborare pe care Sfânta Arhiepiscopie a Râmnicului o are cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea, manifestată cu ocazia diferitelor sărbători si ceremonii religioase de peste an, precum şi în cadrul a numeroase proiecte, din care amintim prevenirea infracţiunilor cu violenţă în familie şi comunitate, programele antidrog şi de prevenire a riscurilor asociate consumului de alcool etc. Totodată, părintele a menţionat faptul că Poliţia Română este, alături de Biserică şi Armată, o instituţie fundamentală a statului nostru, care generează încredere, stabilitate şi siguranţă, contribuind la promovarea valorilor fundamentale ale naţiunii noastre.

Ajutorul lui Dumnezeu îl simţim mai ales atunci când vrem să facem ceva împreună pentru binele poporului român. Mulţumim astăzi lui Dumnezeu pentru activitatea dumneavoastră şi dorim să vă arătăm preţuirea noastră pentru eforturile depuse în a menţine în această lume ordinea, care vine de sus, de la Dumnezeul dreptăţii şi al ordinii, a menţionat părintele consilier.

Alte articole despre: